Sistem Pelacakan Data Pesakit Terkini Binsera menawarkan Smart EHR dan cloud RIS berasaskan awan

Patient Data Tracker saves and money

EHR Awan dan sistem Maklumat Radiologi lanjutan

Beverly Hills, California 27 Oktober 2023  – Sektor perubatan sentiasa menjadi salah satu keutamaan untuk seseorang serta sebuah negara bagi kesihatan awam dan keselamatan. Binsera Corporation membawa perubahan dalam bidang ini dengan sistem EHR pintarnya yang membantu memperoleh kecekapan yang lebih tinggi ketika menangani permintaan pesakit. Ini adalah perisian berdasarkan AI yang terkini yang mampu menyusun proses kesihatan dengan teknologi maju yang menyediakan segala-galanya di bawah satu bumbung. Perisian terkini ini khususnya berguna untuk keperluan perubatan kerana ia menawarkan sistem pelacakan data pesakit yang sepenuhnya automatik, pintar dan lengkap.

Sistem berawan ini boleh membantu melacak dan memantau bukan sahaja pesakit tetapi juga Doktor, Jururawat, Farmasi, Makmal, Radiologi, dan Terapi Fizikal, bersama-sama dengan sistem kontrak pintar automatik yang membolehkan pemprosesan tuntutan insurans lebih cepat. Berpasangan dengan Binsera akan menawarkan beberapa manfaat kerana usaha perniagaan ini akan memberi tumpuan kepada penyampaian platform perisian yang mesra pengguna, kaya ciri dan boleh disesuaikan yang memenuhi keperluan khusus penyedia perkhidmatan kesihatan. EHR menyediakan persekitaran komputasi awan yang sangat mudah diakses, senang digunakan dan berguna untuk semua orang. Oleh kerana keselarasannya, sistem EHR boleh diakses dari mana-mana dan bila-bila masa dengan bantuan internet dan sebarang peranti sama ada telefon pintar atau laptop. Membawa kemudahan dengan sistem berawan dalam talian; platform ini boleh menawarkan kemudahan perubatan di kawasan terpencil juga.

Kesan jangka panjang wabak global memastikan keperluan dan keperluan sistem EHR berpusatkan pesakit di mana pesakit boleh mengurus semua jenis aktiviti perubatan di bawah satu bumbung yang sama. Aktiviti yang berbeza seperti temu janji, melihat, mencetak atau berkongsi rekod perubatan mereka, menetapkan ingatan pengikutan, amaran ubatan, Maklumat Vital dan Lukisan, Tiada sentuhan kod QR untuk mengesahkan temu janji apabila mereka tiba di kemudahan, dan sebagainya untuk mengurus semua maklumat peribadi, sosial dan perubatan mereka termasuk keputusan makmal di papan pemuka pesakit. Memahami keperluan, Binsera mula pada tahun 2020 dan mengambil masa lebih 3 tahun untuk datang dengan perisian yang boleh mengurus segala-galanya. Mereka kini sepenuhnya dilengkapi dengan aplikasi Web, aplikasi mudah alih asli dan juga aplikasi web progresif di mana sesiapa sahaja boleh memuat turun aplikasi dari mana-mana pelayar dan tidak perlu pergi ke mana-mana kedai aplikasi. Inovasi yang mudah, mesra pengguna dan berguna ini tentunya mampu mengubah landskap digital dalam sektor perubatan.

Perisian ini mampu menangani semua penyedia dalam kesihatan sambil menyelesaikan dua ketat perubatan utama pengguna. Pertama, individu adalah pengguna langsung pertama. Adalah diketahui oleh semua betapa menyusahkan mengekalkan rekod perubatan berasaskan kertas dan menguruskannya. Malah membawa dokumen sedemikian juga merupakan masalah yang lebih besar. Dengan bantuan perisian pengurusan rekod perubatan elektronik terkini ini, pesakit boleh memuat naik semua data kesihatan dan rekod perubatan terdahulu ke pusat data awan dengan mengambil gambar, mengimbas, input manual, dan kawalan penyuntingan. Mereka juga mampu menghubungkan peranti perubatan untuk memuat naik data tekanan darah, dan data gula darah di rumah. Oleh itu, tidak kira di mana pesakit berada; mereka boleh dengan cepat menilai dan melayari rekod perubatan peribadi mereka pada bila-bila masa sekiranya mereka menyambung ke Internet. Platform rekod perubatan elektronik ini juga mempunyai fungsi lengkap seperti analisis penyakit, ingatan pengikutan, ingatan pemeriksaan kesihatan, ingatan vaksinasi kanak-kanak dan bayi, pemantauan data tanda vital, bantuan pertama untuk warga emas, dan senarai berterusan.

Kedua, doktor adalah pengguna tidak langsung yang signifikan kedua, sistem ini menawarkan lebih kemudahan untuk mereka dengan data dan proses terangkum untuk meningkatkan kecekapan penulisan doktor, ketepatan diagnosis dan rawatan, dan ketepatan ubatan. Pesakat boleh secara mudah pergi ke klinik persendirian, hospital komuniti, atau hospital pemindahan, dan log masuk ke perisian melalui telefon atau sebarang platform web mereka untuk menunjukkan sejarah rekod perubatan, sejarah perubatan, dan data pemeriksaan perubatan kepada doktor. Jelasnya, ia sangat bermanfaat bagi kedua-dua pihak. Salah satu kelebihan terbesar adalah ia juga boleh mengelakkan ujian darah berulang, ujian makmal, dan ujian ultrasound menghemat sumber perubatan, dan mengurangkan beban perbelanjaan perubatan pesakit.

Perisian EHR menawarkan pelbagai ciri dan fungsi yang menyediakan lebih ruang untuk rawatan perubatan maya. Bermula dari Pengurusan rekod kesihatan elektronik, Demografi dan sejarah pesakit, Penjadualan temu janji dan integrasi kalendar ke Pengurusan tagihan dan tuntutan serta Pengurusan preskripsi; ia mampu menangani segala-galanya. Terdapat satu set Alat sokongan keputusan klinikal yang datang dengan Laporan dan analisis. Ia juga terbuka untuk integrasi dengan sistem luar seperti makmal, farmasi, Radiologi, Terapi Fizikal, dan sebagainya untuk beberapa contoh. Platform ini tidak berbanding dalam mengurus rekod perubatan, meningkatkan penjagaan pesakit, dan menyusun proses kesihatan. Fungsi Sistem EHR dicodkan dengan cara yang membantu mencapai matlamat perubatan untuk pengguna.

Fungsi Sistem EHR:

 • Mengenal pasti dan mengekalkan rekod pesakit
 • Mengurus demografi pesakit
 • Mengurus senarai masalah
 • Mengurus senarai ubatan
 • Mengurus sejarah pesakit
 • Mengurus dokumen dan nota klinikal
 • Mengambil dokumen klinikal luaran
 • Menyajikan pelan penjagaan, garis panduan, dan protokol
 • Mengurus garis panduan, protokol, dan pelan penjagaan khusus pesakit
 • Menjana dan merakam arahan khusus pesakit
 • Meningkatkan aliran kerja
 • Pengurangan kesilapan
 • Peningkatan kecekapan
 • Maklumat berpusat
 • Optimizasi komunikasi
 • Penempatan sumber yang berkesan
 • Sistem daftar masuk
 • Daftar masuk dalam talian
 • Bilik menunggu maya
 • Penjadualan, atau integrasi dengan sistem penjadualan sedia ada
 • Penyertaan pesakit
 • Mesej teks, Pengurusan ulasan dalam talian, dan ingatan temu janji
 • Pelacakan data pesakit kod QR
 • Daftar masuk Hospital atau klinik yang disederhanakan dengan kod QR

Pada masa ini, Binsera menawarkan tiga produk dan semuanya adalah EHR + RIS. Produk-produk ini dicipta dengan kreatif untuk memenuhi keperluan perubatan setiap individu dengan cara yang lengkap tanpa kesulitan. Tiga produk tersebut ialah,

 • Binsera In Patient data Tracker (Binsera IPD Tracker)
 • Binsera Out Patient data Tracker (Binsera OPD Tracker)
 • Binsera Physical Therapy Patient Data Tracker (Binsera PTPD Tracker)

Dapatkan maklumat lanjut mengenai platform revolusi ini di http://www.binsera.com.

brocure

Hubungan Media

BINSERA C CORPORATION

info@binsera.com

18322342164

2825 wilcrest dr ste 177,Houston,Texas,77042

http://www.binsera.com

Sumber :BINSERA C CORPORATION