SeoEnhancers Terbitkan Keputusan Kaji Selidik Keutamaan Pemasaran Digital Pengguna India

Pune, Maharashtra 4 Okt 2023 – SeoEnhancers, sebuah syarikat pemasaran digital terkemuka di India, hari ini mengeluarkan keputusan kaji selidik barunya “Pemasaran Digital dan Pengguna India.” Kaji selidik ini memberikan gambaran tentang bagaimana pengguna di India berinteraksi dengan pemasaran digital dan pilihan mereka apabila melibatkan diri dengan jenama secara dalam talian.

Kaji selidik ini menyoal lebih daripada 1,200 pengguna di kawasan bandar di seluruh bandar utama India tentang tabiat penggunaan digital mereka, penglibatan media sosial, pilihan membeli-belah dalam talian, dan kadar tindak balas terhadap taktik pemasaran digital yang berbeza.

Penemuan utama daripada kaji selidik SeoEnhancers termasuk:

  • 82% daripada pengguna India yang dikaji selidik menggunakan telefon pintar sebagai peranti utama mereka untuk akses internet, menyerlahkan kepentingan pengoptimuman mudah alih.
  • Penggunaan media sosial kekal tinggi, dengan 78% responden menggunakan platform seperti Facebook setiap hari.
  • Niat pembelian menunjukkan peningkatan tertinggi dalam kalangan pengguna yang terdedah kepada kempen pemasaran video, sebanyak 89%.
  • 53% pengguna berkata mereka lebih cenderung untuk membeli daripada jenama yang menyediakan bahasa dan representasi budaya India yang ditempatkan.

“Memandangkan pemasaran digital di India terus berkembang pesat, memahami nuansa tingkah laku pengguna India adalah kunci bagi jenama yang ingin membezakan diri mereka,” kata, Strategis Utama di SeoEnhancers. “Kaji selidik ini memberikan wawasan berasaskan data untuk memaklumkan pemasaran yang lebih tepat sasaran dan berkesan yang seiring dengan pelanggan India.”

Mengenai SeoEnhancers

SeoEnhancers adalah syarikat pemasaran digital premier di India, bekerja dengan jenama kebangsaan dan global terkemuka untuk merangka strategi pemasaran digital berasaskan data. Perkhidmatan kami termasuk SEO, pemasaran media sosial, iklan berbayar, analitik web, dan banyak lagi.

Media Contact

SeoEnhancers

contact@seoenhancers.com

9503237960

Office No – 904, Kate Estate, Dighi – Alandi Rd, near Hotel Rahul Garden, Charholi Budruk, Pune, Maharashtra 412105

Home

Sumber: SeoEnhancers