Sellershook Marketplace di UAE sedang mengumpulkan dana $750K dengan FasterCapital

FasterCapital

Dubai, United Arab Emirates 17 Oktober 2023  – Sellershook Marketplace adalah aplikasi natif yang dibina khusus untuk Shopify. Dengan integrasi licin, Sellershook menawarkan sokongan fleksibel untuk peniaga, memberi mereka ciri-ciri yang mereka perlukan untuk berjaya. Manfaatkan harga dinamik untuk melaksanakan kempen jualan memberansangkan dan meningkatkan keuntungan anda. Yang terbaik daripada semua, Sellershook menawarkan yuran rendah dan tetap, menjadikannya pilihan mampu untuk mana-mana perniagaan. Syarikat itu berpangkalan di Emiriah Arab Bersatu.

Ali Qassim AlSayoud, pengasas Sellershook, adalah Pemimpin Siberiti di Bank SAB dengan latar belakang dalam e-dagang. Didorong oleh semangat tak kenal mengalah untuk kejayaan, menakluk cabaran, dan mencapai perkara-perkara hebat. Encik Hesham Zreik, CEO FasterCapital, berkata, “Kami mengalu-alukan pasukan di Sellershoook ke dalam program Raise Capital kami. Kami berharap program itu akan memberi mereka segala-galanya yang mereka perlukan untuk menutup pusingan pembiayaan mereka dengan cepat”

Syarikat itu telah menyertai program Raise Capital FasterCapital dan sedang mengumpul $750K. Program itu bekerja dengan pasukan untuk menyesuaikan syarikat permulaan dengan VC dan sudut seluruh dunia menggunakan pengenalan hangat dan sistem AI. Ia juga membolehkan pasukan untuk membentangkan kepada rangkaian dalaman malaikat FasterCapital yang akan membimbing mereka untuk mendekati pelabur dengan lebih berjaya kemudian.

Sellershook

Media Contact

FasterCapital

contact@fastercapital.com

306, Office Court Building, Oud Metha, Dubai, UAE

http://www.fastercapital.com

Sumber :Teqboost