SEEKINK Perasmikan Penyelesaian ePaper Inovatif di Integrated Systems Europe 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Jan. 23, 2024 — Jiangxi Xingtai Technology Inc., juga dikenali sebagai SEEKINK, pembekal utama penyelesaian kertas elektronik berkualiti tinggi dan mesra alam untuk bidang IoT, akan mempamerkan produk terbaru mereka di Integrated Systems Europe (ISE) 2024 dari 30 Januari hingga 2 Februari. Di booth 6K360 di Gran Vía Fira Barcelona, SEEKINK akan mempamerkan penyelesaian kertas elektronik inovatif untuk tanda digital, pengangkutan, runcit, kesihatan, dan bandar pintar.

SEEKINK

Di ISE 2024, SEEKINK akan memperkenalkan S253, direka khas untuk aplikasi pengiklanan pintar. S253 menyediakan peningkatan yang signifikan dalam teknologi paparan kertas elektronik, dengan memperkenalkan modul kertas elektronik berkualiti tinggi yang menyampaikan kandungan pengiklanan multimedia yang berwarna-warni dan dinamik. Dengan ciri pengiklanan pintar terbina, S253 membolehkan perniagaan melancarkan kempen terget multimedia. Produk inovatif ini dijangka akan merevolusikan penyampaian maklumat awam dan pemasaran dengan memaksimumkan impak pengiklanan sambil mengurangkan penggunaan tenaga.

Tambahan pula, SEEKINK juga akan mempamerkan S133 E-paper bus stop signage yang tahan lasak. Tanda tunggu bas S133 direka untuk kegunaan luar, dengan perlindungan IP65 yang membolehkannya beroperasi dengan berkesan dalam pelbagai keadaan cuaca. Paparan kertas elektronik 13.3 inci, dikemaskini secara dinamik menggunakan teknologi tenaga ultra-rendah SEEKINK, menyediakan penyelesaian mampan dan berkurangan kos penyelenggaraan bagi pihak pengangkutan dan bandar-bandar untuk menyampaikan notis jadual, keselamatan, dan perkhidmatan kepada penumpang yang menunggu.

“Kami bersemangat untuk berhubung dengan rakan kongsi baharu dan sedia ada di ISE 2024 untuk mempamerkan keupayaan SEEKINK dalam menyediakan penyelesaian komprehensif bagi kertas elektronik,” kata Encik Xiao, Pengurus Pemasaran Utama. “Teknologi kertas elektronik, yang boleh dibaca di bawah cahaya matahari, efisien tenaga, dan mengelakkan keletihan skrin, menawarkan kelebihan yang ketara berbanding tanda digital standard. Kami menjemput semua peserta untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana SEEKINK meningkatkan penyampaian maklumat.”

Tentang SEEKINK
SEEKINK, diasaskan pada tahun 2015, komited untuk menawarkan teknologi kertas elektronik inovatif bersama-sama dengan penyelesaian IoT berkualiti tinggi dan mesra alam. Untuk membolehkan kemajuan IoT, SEEKINK telah mengumpulkan pasukan lebih 100 pakar dan profesional yang memberi tumpuan kepada merekabentuk, membangunkan, dan melaksanakan perkakasan IoT pintar. Dengan lebih 100 paten, SEEKINK berada di garis hadapan teknologi asas untuk modul paparan kertas elektronik, dengan aktif menentukan piawaian industri.

Maklumat media:
Nama Syarikat: Jiangxi Xingtai Technology Inc.
Alamat: 802, Bangunan Mobile Tianlong, Daerah Nanshan, Bandar Shenzhen, Wilayah Guangdong, China
Telefon: +86 755 3639 1512
E-mel: Laman Web:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.