Restoran dan Resort Moments: Suatu Percutian Tenang di Tengah Keindahan Alam di Ranchi, Jharkhand

Ranchi, Jharkhand 12 Okt 2023 – Moments Restaurant and Resort, yang terletak di Jalan Khunti di Ranchi, Jharkhand, telah beroperasi selama lima tahun. Ia menawarkan tempat melarikan diri bagi pelancong yang mencari ketenangan, kedamaian dan hospitaliti yang luar biasa. Resort ini mempunyai restoran terbina dalam yang menghidangkan pelbagai masakan eksotik, termasuk India, Cina dan Kontinental. Ia adalah salah satu restoran terbaik di Ranchi. Destinasi ini telah popular dalam kalangan pelancong kerana persekitarannya yang subur dan kemudahan yang menawarkan tempat melarikan diri yang sempurna daripada kehidupan harian yang sibuk.

Moments Restaurant and Resort di Ranchi, Jharkhand, adalah tempat percutian bagi pelancong yang mencari tempat melarikan diri. Resort ini ideal untuk pelancong yang ingin bersantai dan menyambung semula dengan alam kerana ia menyediakan persekitaran yang tenang untuk bersantai dan meditasi jauh dari kehidupan bandar.

Moments Resort dikenali dengan persekitaran yang indah. Tetamu boleh melawat tempat-tempat yang berbeza di sekitar resort, tetapi tiga destinasi yang paling terkenal di kalangan pelancong adalah-

Air Terjun Dassam adalah air terjun yang terletak berhampiran desa Taimara di balai polis Bundu di daerah Ranchi. Para pengunjung menganggapnya sebagai tempat terbaik untuk pergi jika anda suka aktiviti luar. Orang kerap mendapat ketenangan dan kedamaian dalam bunyi air terjun, yang memberi mereka cuti dari rutin harian mereka.

Dewri Mandir adalah kuil Hindu di desa Diuri. Ia mewakili pelbagai agama dan tradisi sejarah yang cemerlang di kawasan itu. Ia juga merupakan komponen penting warisan budaya Jharkhand.

Air Terjun Jonha terkenal dengan keindahannya. Terdapat kolam semula jadi di kaki air terjun di mana tetamu boleh menyejukkan badan dan menikmati air yang tenang dan jernih. Terutamanya pada musim panas, kolam ini menjadi destinasi popular bagi pelancong yang ingin berehat dan bersantai.

Resort ini merupakan rumah kepada restoran luar biasa yang memenuhi citarasa yang pelbagai seperti hidangan India, dan masakan Cina dan Kontinental. Tetamu boleh menikmati makanan lazat sambil menikmati pemandangan persekitaran yang indah Moments Restaurant and Resort. Ia adalah salah satu restoran terbaik di Ranchi dan cuba untuk inklusif dengan berpusatkan pelanggan.

Mereka membiarkan tetamu mereka memilih dari pelbagai penginapan mewah yang direka untuk memberikan kenyamanan dan ketenangan maksimum. Mereka mempunyai dua puluh dua Bilik Deluxe, dua belas Bilik Super Deluxe, dan dua Suite Premium yang dilengkapi dengan kemudahan moden untuk memastikan kedatangan tetamu yang selesa dan berkesan.

Bilik Deluxe dilengkapi dengan kemudahan moden seperti pendingin hawa, Televisyen & Wi-Fi.

Bilik Super Deluxe dilengkapi dengan kemudahan moden seperti Pendingin Hawa, Televisyen, Peti Sejuk dan Wi-Fi.

Bilik Suite Premium dilengkapi dengan kemudahan moden seperti Pendingin Hawa, Televisyen, Peti Sejuk, Wi-Fi dan meja makan.

Moments Restaurant and Resorts menyediakan kakitangan Perkhidmatan Bilik khusus untuk semua bilik untuk perkhidmatan pantas dan akses mudah. Katil bersaiz king disediakan di semua bilik supaya tetamu mereka boleh menikmati penginapan yang menenangkan & tidur tenang. Dengan bilik yang luas dan suasana yang tenang, anda akan menemui percutian yang sempurna di Moments.

Komitmen Moments Restaurants and Resort terhadap kecemerlangan melangkaui menyediakan penginapan yang selesa dan jamuan makan yang lazat. Mereka adalah salah satu resort di Ranchi dengan kolam renang untuk kanak-kanak dan orang dewasa, gimnasium, dewan jamuan, dan kawasan padang terbuka untuk acara dan parti. Sama ada anda di sini untuk bersantai atau perniagaan, anda akan mendapati semua yang anda perlukan untuk penginapan yang berkesan.

Mereka terdiri daripada pasukan kakitangan yang berdedikasi seramai 12 orang, 20+ pelayan, 15+ tukang masak, dan 5 pengurus yang sentiasa bersedia untuk berkhidmat, memastikan setiap keperluan anda dipenuhi dengan segera dan profesional. Mereka bukan sahaja menjanjikan penginapan yang menenangkan tetapi juga yang selamat. Setiap tetamu mempunyai akses kad pintar keselamatan untuk meningkatkan keselamatan, dan bilik-bilik hanya boleh dimasuki oleh tetamu yang dibenarkan. Dengan jumlah 36+ bilik, mereka mempunyai kapasiti untuk menampung semua jenis pelancong dan memenuhi keperluan mereka secara individu.

Moments Resort juga menawarkan dewan jamuan bertaraf dunia untuk peristiwa istimewa anda. Pasukan dalaman mereka boleh membantu dengan perancangan acara, hiasan, jamuan makan, dan kakitangan perkhidmatan, memastikan sambutan anda menyeronokkan dan berkesan. Kepuasan anda adalah matlamat utama mereka, dan mereka berusaha untuk menjadikan setiap acara yang dianjurkan di resort ini tidak dapat dilupakan.

Melarikan diri dari bandar dan mendapati diri anda di syurga ketenangan hanya 20 km dari pusat bandar utama Ranchi. Moments Restaurant and Resort, yang terletak di Jalan Khunti, Hardag, menawarkan gabungan kemudahan dan ketenangan yang sempurna.

Shibliyar Pasha, seorang pelanggan, mengulas bahawa resort itu merupakan tempat yang hebat untuk bersantai dan berseronok dengan keluarga dan rakan-rakan. Menjadi salah satu resort terbaik di Ranchi dengan kolam renang adalah apa yang membuat pelanggan mereka menikmati penginapan mereka dengan lebih baik. Rasa makanan di restoran itu hebat. Beliau berkata bahawa secara keseluruhan, perkhidmatan di restoran itu baik.

Sertai Kami di Moments Restaurant and Resort

Sama ada anda mencari tempat percutian yang tenang, merancang acara istimewa, atau mahu menikmati masakan eksotik sambil dikelilingi keindahan alam semula jadi, Moments Restaurant and Resort mengalu-alukan anda dengan tangan terbuka. Datanglah, menjadi sebahagian daripada pengalaman Moments, dan cipta kenangan yang akan kekal seumur hidup.

Untuk tempahan dan pertanyaan, sila lawati laman web mereka di https://momentsresort.in/ atau e-mel info@momentsresort.in atau +91 8252 888 654.

Media Contact

Moments Hotel & Resort

info@momentsresort.in

Home

Sumber: Moments Hotel & Resort