Reaksi China terhadap Pelancaran Asal-usul Ragnarok

(SeaPRwire) –   Seoul, South Korea, 27 Mac 2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih, mengumumkan bahawa Ragnarok Origin dilancarkan di China pada 26 Mac 2024 pada pukul 8:00 pagi Masa Piawai China (CST). Penerbit permainan di China ialah Beijing Ruyi Jingxiu Network Technology Co., Ltd, dan pemain China boleh memuat turun permainan melalui pasaran aplikasi tempatan utama dan App Store Apple.

Ragnarok Origin telah menarik perhatian di seluruh dunia di Korea, Jepun, Asia Tenggara, Taiwan, Hong Kong dan Macau. Plot asalnya, grafik dan muzik latar yang dipertingkatkan, serta sistem yang dipertingkatkan telah menyumbang kepada daya tarikannya kepada pemain.

Selepas dilancarkan di China, permainan ini membuktikan intensitinya dengan menduduki tangga pertama dalam Muat Turun Percuma di Semua Aplikasi dan Permainan Percuma Paling Popular serta tangga ke-13 dalam Top-Grossing Semua Permainan di App Store Apple. Juga, ia menduduki tempat tinggi dalam Permainan Paling Popular di pasaran aplikasi tempatan, seperti tangga kedua di TapTap dan tangga ketiga di bilibili.

Memandu ke pelancaran, Gravity menganjurkan acara pra-pelancaran pada 16 Mac untuk mengumumkan tarikh pelancaran Ragnarok Origin, memperkenalkan ciri-ciri utama, dan merangka rancangan perkhidmatan untuk berinteraksi dengan pemain. Acara ini disiarkan secara langsung di beberapa platform langsung, menarik 3.8 juta penonton melalui sembilan saluran media.

Gravity berkata, “Kami gembira dengan antusiasme dan harapan yang ditunjukkan oleh pemain China membawa ke pelancaran Ragnarok Origin. Kami komited untuk menyediakan pengalaman terbaik yang mungkin kepada pemain kami di China dan seluruh dunia.”

[Ragnarok Origin_China Laman Web Rasmi]

[Laman Web Rasmi Gravity]

Mengenai GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity ialah pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, ialah permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila lawati .

Hubungi:

Tuan Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
E-mel:

Puan Jin Lee
Puan Shin Choi
Unit Hubungan Pelabur
Gravity Co., Ltd.
E-mel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.