Raheja The Delhi Mall Mended Tawaran Kelebihan Lokasi Yang Dijamin Oleh SBI Mutual Fund

Raheja Delhi Mall1

Raheja The Delhi Mall adalah destinasi beli-belah dan hiburan terkemuka di pusat Patel Nagar, New Delhi.

Gurgaon, Haryana Oct 29, 2023 ¬†–¬†Raheja The Delhi Mall, terletak di pusat Patel Nagar, New Delhi, bangga mengumumkan kerjasama strategik dengan SBI Mutual Fund yang akan merevolusikan pengalaman belanja dan pelaburan untuk para pelanggan kami. Kolaborasi menarik ini menggabungkan yang terbaik dari kedua-dua dunia – terapi belanja dan keselamatan kewangan.

Raheja The Delhi Mall, destinasi belanja terkemuka, sentiasa komited untuk menawarkan pengalaman belanja dan hiburan terbaik kepada para pengunjung. Kini kami meningkatkan komitmen ini ke tahap berikutnya dengan memastikan bahawa aktiviti belanja anda tidak sahaja menyeronokkan tetapi juga memberi pulangan kewangan.

Kelebihan Lokasi:

Terletak di kawasan sibuk Patel Nagar, Raheja The Delhi Mall menawarkan kemudahan luar biasa kepada pembeli dan pelabur. Lokasi strategik kami memastikan anda tidak pernah jauh dari pelbagai pilihan runcit, pilihan makanan, dan pengalaman hiburan.

Pusat beli-belah ini dihubungkan dengan baik dengan kemudahan pengangkutan yang cemerlang, memudahkan akses untuk semua. Sama ada anda penduduk tempatan atau pelawat ke bandar, lokasi utama pusat membuatnya destinasi wajib untuk semua keperluan belanja dan rekreasi anda.

Dilindungi oleh SBI Mutual Fund:

Untuk meningkatkan pengalaman belanja di Raheja The Delhi Mall, kami telah bekerjasama dengan SBI Mutual Fund, salah satu institusi kewangan paling dipercayai di India. Keahlian dan komitmen SBI Mutual Fund terhadap keselamatan kewangan akan memberi ketenangan fikiran kepada para pelanggan kami, memastikan pelaburan mereka di tangan yang selamat.

Melalui kolaborasi ini, SBI Mutual Fund akan menawarkan perkhidmatan pelaburan dan perancangan kewangan eksklusif kepada para pengunjung kami. Anda kini boleh menikmati dunia belanja sambil juga mendapat manfaat nasihat kewangan pakar untuk menjamin masa depan anda.

Encik Raheja di Raheja The Delhi Mall, berkongsi semangatnya untuk kolaborasi inovatif ini, berkata: “Matlamat kami adalah untuk mewujudkan pengalaman holistik untuk para pelanggan kami. Dengan menggabungkan belanja teratas dan keselamatan kewangan, kami tidak sahaja membuat belanja memberi pulangan tetapi juga membantu orang merancang masa depan kewangan yang selamat.”

Kerjasama antara Raheja The Delhi Mall dan SBI Mutual Fund adalah bukti komitmen kami terhadap inovasi dan kepuasan pelanggan. Kami menanti kedatangan anda ke pusat beli-belah kami untuk pengalaman belanja luar biasa dan peluang untuk menjamin masa depan kewangan anda bersama SBI Mutual Fund.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Panggilan: 7620170000

Lawati: https://www.rahejathedelhimall.com/

Tentang Raheja The Delhi Mall:

Raheja The Delhi Mall adalah destinasi beli-belah dan hiburan terkemuka di pusat Patel Nagar, New Delhi. Dengan pelbagai pilihan runcit, pilihan makanan, dan pengalaman hiburan, ia adalah destinasi segala untuk semua keperluan hiburan dan belanja anda.

Tentang SBI Mutual Fund:

SBI Mutual Fund adalah salah satu syarikat dana amanah paling dipercayai dan terkemuka di India, terkenal dengan komitmen kepada keselamatan kewangan dan pengurusan kekayaan. Dengan pelbagai pilihan pelaburan dan nasihat kewangan pakar, SBI Mutual Fund memastikan masa depan kewangan yang selamat dan makmur untuk pelabur-pelaburnya.

Raheja Delhi Mallthe Delhi MallRaheja The delhi MallThe Delhi Mall

Hubungan Media

The Delhi Mall

rd.orionrealtors@gmail.com

9250933111

Patel Nagar, New Delhi

https://www.rahejathedelhimall.com/

Sumber :Orion Realtors