Ragnarok Origin Reinvented Version Akan Melancarkan di Amerika Utara, Amerika Tengah, Amerika Selatan pada 28 Februari 2024

(SeaPRwire) –   Seoul, 26 Feb.2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih, hari ini mengumumkan bahawa Ragnarok Origin akan dilancarkan di Amerika Utara, Tengah, dan Selatan pada 28 Februari 2024, dan Gravity Game Vision Ltd (“GGV”), anak syarikat Gravity di Hong Kong, akan menerbitkan permainan itu..

Ragnarok Origin dicipta semula dengan enjin 3D dan kualiti grafik yang lebih tinggi berbanding versi sebelum ini. Mekanik yang dinaik taraf dan antara muka pengguna yang direka semula akan menjadikan permainan lebih mudah. Selain itu, estetika, BGM, dan cerita klasik akan membangkitkan kenangan tentang pengalaman bermain yang hebat daripada peminat lama. Permainan ini akan tersedia bukan sahaja untuk iOS dan Android, tetapi juga untuk versi PC.   

GGV berkata, “Kami sangat gembira kerana dapat memperkenalkan Ragnarok Origin yang dicipta semula ini di Amerika Utara, Tengah, dan Selatan, yang disukai oleh pengguna di banyak wilayah. Saya berharap anda dapat menyertai acara pelancaran dengan pantas dan mendapat banyak faedah.”

[Halaman Discord Ragnarok Origin_ Amerika Utara, Tengah, dan Selatan]

[Halaman Facebook Ragnarok Origin_ Amerika Utara, Tengah, dan Selatan]

[GRAVITY Official Website]

Tentang GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity merupakan pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, ialah permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila lawati .

Hubungi:

Tuan Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
E-mel:

Cik Jin Lee
Cik Shin Choi
Unit IR
Gravity Co., Ltd.
E-mel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.