Ragnarok Origin, Lancaran Hebat di China pada 26 Mac, 2024!

(SeaPRwire) –   Seoul, 18 Mac 2024 — , (“Gravity” atau “Syarikat”), pemaju dan penerbit untuk permainan dalam talian dan mudah alih, hari ini mengumumkan yang Ragnarok Origin akan dilancarkan di China pada 26 Mac 2024. Permainan ini telah menerima ISBN oleh Kerajaan China pada bulan Ogos 2023.   

Ragnarok Origin telah memacu kuasa Ragnarok IP di seluruh dunia dengan persembahan yang luar biasa sejak dilancarkan di Korea pada tahun 2020, Jepun dan Amerika Utara pada tahun 2021, Taiwan, Hong Kong dan Macau pada tahun 2022, Asia Tenggara pada tahun 2023 dan Amerika Utara, Tengah, Selatan pada bulan Februari 2024, dengan sewajarnya.

Di samping itu, permainan ini juga telah dianugerahkan dengan Permainan Terbaik 2023 Google Play, Pelbagai Pemain Terbaik, di Indonesia, Thailand dan Singapura, dan terpilih sebagai Anugerah Google Play Terbaik 2020 di Korea. 

Gravity berkata, “Kami berbesar hati untuk akhirnya dapat memperkenalkan Ragnarok Origin kepada pengguna Cina yang telah menantikannya sejak ISBN dilancarkan pada bulan Ogos 2023. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk menyediakan perkhidmatan yang berjaya di pasaran Cina.”  

 [Laman Web Rasmi Gravity]

Perihal ­­­Gravity Co., Ltd. —————————————————

Gravity adalah pemaju dan penerbit untuk permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, adalah permainan dalam talian yang popular di kebanyakan pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila layari .

Hubungi:

Tuan. Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
,
Emel:

Cik. Jin Lee
Ms. Shin Choi
Unit IR
,
Emel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.