Ragnarok Online telah menerima ISBN oleh kerajaan Cina

(SeaPRwire) –   Seoul, 29 Februari 2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih, hari ini mengumumkan bahawa Ragnarok Online, permainan MMORPG PC, telah menerima kod ISBN oleh kerajaan China yang diumumkan pada 26 Februari 2024.

Ragnarok Online ialah permainan MMORPG generasi pertama yang terkenal dengan alam semesta yang luas dan kandungan unik dalam kartun Ragnarok. Permainan ini pada asalnya dilancarkan pada Ogos 2002 di Korea dan telah diservis lebih 91 negara di seluruh dunia, termasuk Jepun, Amerika Utara dan Selatan, Eropah, Asia Tenggara, dan Taiwan.

Berdasarkan perkhidmatan berjaya Ragnarok Online ini, Ragnarok telah berkembang menjadi IP yang kuat dan melancarkan lebih 50 judul secara global.

Gravity sebelum ini telah mendapatkan ISBN daripada kerajaan China untuk Ragnarok Origin dan Ragnarok X: Next Generation pada Ogos 2023 dan Disember 2023, masing-masing.

Gravity berkata “Kami gembira untuk memperkenalkan Ragnarok Online, yang dicintai di seluruh dunia, supaya pengguna Cina juga boleh menikmatinya”

Tentang GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity ialah pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, ialah permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 pasaran dan negara. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila lawati .

Hubungan:

Encik Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
E-mel:

Cik Jin Lee
Cik Shin Choi
Unit Hubungan Pelabur
Gravity Co., Ltd.
E-mel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.