Ragnarok Online Dilancarkan Secara Rasmi di China pada 28 Jun 2024

(SeaPRwire) –   Seoul, Korea Selatan, 1 Julai 2024 — GRAVITY Co., Ltd. (NasdaqGM: GRVY) (“Gravity” atau “Syarikat”), pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih, mengumumkan bahawa Ragnarok Online telah dilancarkan secara rasmi di China pada 28 Jun 2024. Selepas pelancaran, ia menduduki tempat kedua untuk Permainan Popular Baru di WeGame.

Ragnarok Online adalah permainan MMORPG dalam talian generasi pertama yang dilancarkan di Korea Selatan pada tahun 2002, dan kini ditawarkan di 91 wilayah di seluruh dunia. Permainan di China diterbitkan oleh Shanghai Taren Network Technology Co., Ltd.

Ragnarok Online mentempatkan kandungannya dengan ciri-ciri tradisional Cina seperti reka bentuk peta, kostum watak dan acara. Pengguna boleh memuat turun permainan melalui halaman muat turun Taren rasmi dan halaman muat turun WeGame.

Gravity berkata, “Kami telah mentempatkan dan mengoptimumkan permainan untuk memastikan pengalaman permainan yang menyeronokkan untuk pengguna yang memainkannya buat kali pertama. Sila terus menunjukkan minat pada Ragnarok Online.

[Ragnarok Online Laman Web Rasmi_China]

[Ragnarok Online Halaman Muat Turun Taren_China]

[Ragnarok Online Halaman Muat Turun WeGame_China]

[Laman Web Rasmi Gravity]

Mengenai GRAVITY Co., Ltd. —————————————————

Gravity ialah pembangun dan penerbit permainan dalam talian dan mudah alih. Produk utama Gravity, Ragnarok Online, ialah permainan dalam talian yang popular di banyak pasaran, termasuk Jepun dan Taiwan, dan kini ditawarkan secara komersial di 91 wilayah. Untuk maklumat lanjut mengenai Gravity, sila lawati .

Hubungi:

Encik Heung Gon Kim
Ketua Pegawai Kewangan
Gravity Co., Ltd.
Emel:

Cik Jin Lee
Cik Shin Choi
Unit IR
Gravity Co., Ltd.
Emel:
Telefon: +82-2-2132-7800

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.