PitPat melancarkan acara baru “Shining Run” dengan lencana terhad

Houston, Texas Oktober 26, 2023 ¬†–¬†Platform acara online PitPat melancarkan acara larian online baru “Shining Run” pada 17hb. Pengguna yang menyertai dan menyelesaikan perlumbaan boleh mendapatkan pakaian sukan terkini: peralatan maya yang bercahaya pada waktu malam. Selain itu, hadiah juga termasuk mata dan ganjaran wang tunai untuk memaksimumkan galakan pengguna menyertai sukan dan menikmati kehidupan sihat.

Menurut data rasmi yang dikeluarkan oleh PitPat, jarak keseluruhan acara ini ialah 7 batu, yang merupakan jarak acara biasa. Aktiviti ini dibahagikan kepada 4 peringkat: Pembibitan, Penaburan, Penjanaan, dan Kedewasaan. Menurut peta jalan rasmi, acara ini melambangkan proses pertumbuhan biji benih dan akhirnya menjadi pokok yang megah. Ini juga merupakan semangat sukan yang sentiasa diperjuangkan oleh pegawai PitPat: bersenam untuk mencapai kehidupan sihat.

Aktiviti ini telah mendapat pengiktirafan daripada pengguna komuniti untuk reka bentuk dan ungkapannya yang kreatif. Seorang pengguna dari California berkata ia benar-benar memotivasikannya dan membuatnya lebih bersemangat untuk bersenam di penjejak treadmill tracker. Pengguna lain berkata ia mudah untuk bersantai ketika bersenam di rumah, tetapi dengan PitPat, dia merasa seolah-olah dia masih berada di gym, dengan banyak orang berlari dan bersaing dengannya, yang membuatnya terkejut.

PitPat ialah aplikasi latihan treadmill terbaik. Ciri paling menonjol ialah anda boleh menyertai pertandingan larian dalam talian. PitPat telah bekerjasama dengan jenama kecergasan rumah pintar Superun dan DeerRun. Dengan menyambung treadmill jenama Superun dan DeerRun, anda boleh menikmati kursus percuma eksklusif, jurulatih AI, dan bantuan latihan lain. Pada masa yang sama, jika pengguna memerlukan latihan tahap yang lebih tinggi, mereka boleh mengalami atmosfera dan keghairahan yang sama seperti pertandingan larian luar talian melalui pertandingan larian dalam talian yang dianjurkan secara rasmi oleh PitPat, atau acara yang disokong oleh jenama Superun dan DeerRun, dan mendapat ganjaran termasuk wang tunai, mata sukan boleh tukar, lencana edisi terhad, dan sebagainya.

Berbanding dengan aplikasi sukan lain, PitPat mempunyai lebih unsur sukan maya. PitPat telah membina dunia metaverse “Dunia PitPat”. Semua pengguna boleh berlari di latar seperti bandar, pekan, gunung dan tasik. Dengan grafik yang realistik dan struktur yang munasabah, anda boleh menikmati keindahan berlarian luar walaupun di rumah.

Pegawai PitPat menyatakan bahawa semua aktiviti dan kandungan terkini yang dilancarkan pada platform akan berkhidmat kepada matlamat pasukan: untuk menjadi platform acara dalam talian terbesar di dunia. Pasukan PitPat masih memberi tumpuan kepada pembangunan skenario baru dan penciptaan fungsi acara, sentiasa menguji fungsi bersepadu perisian dan perkakasan. Pada masa yang sama, melalui mekanisme ganjaran berterusan dan jenis acara yang menarik, ia akan membudayakan kebiasaan bersenam lebih pengguna rumah.

Tentang PitPat

PitPat ialah jenama kecergasan rumah pintar direka bentuk dan dibangunkan oleh pasukan JOYFIT. Ia berinovasi untuk mencipta pertandingan dalam talian pertama di dunia, menyediakan bentuk bersenam baru untuk semua pengguna kecergasan rumah. Apabila pengguna membuka PitPat, mereka akan memasuki dunia baru pertandingan dalam talian. Semua pengguna boleh berlatih dan bersaing sesuka hati, dan mendapat ganjaran sambil memperbaiki kesihatan fizikal mereka.

Ia merupakan dunia latihan baru, perlumbaan, bergaul, hiburan, dan sebagainya, memuaskan imaginasi anda tentang dunia berlarian baru.

Laman web: www.pitpatfitness.com

Hubungan Media

JOYFIT INC

pitpatbrand@gmail.com

10611 HARWIN DR STE406

http://www.pitpatfitness.com

Sumber :JOYFIT INC