Perkhidmatan Panggilan Dalam Talian Tanpa Gangguan Dengan Telfon – Perisian Telefoni Awan

feature image

San Jose, California Oct 11, 2023 ¬†–¬†Dalam dunia digital hari ini, untuk membina hubungan peribadi dengan pelanggan anda adalah sangat penting. Dengan usaha dalam talian, ia adalah lebih kritikal untuk berkomunikasi dengan khalayak sasaran anda. Anda perlu mempunyai pegangan yang baik ke atas hubungan pelanggan anda dengan pelbagai alat jualan yang tersedia dalam dunia dalam talian.

“Komunikasi berkesan untuk mengikat dalam hubungan pengguna terbaik untuk perniagaan dalam jangka panjang.”

Telfon- adalah salah satu perisian komunikasi penting termasuk pemanggil Twilio dan berasaskan VoIP. Ia adalah penyelesaian bersedia untuk melancarkan yang dibuat untuk memenuhi tanah dalaman dan antarabangsa untuk perniagaan.

Perisian B2B dan B2C membolehkan pengguna untuk meneroka panggilan maya, SMS, segerak WhatsApp, dan banyak lagi taktik untuk komunikasi yang lancar dan tanpa cacat. Apa yang membezakan penyelesaian Telfon? Ia membolehkan sambungan Chrome untuk menyambung dengan pelanggan melalui pelayar Chrome.

Aplikasi komunikasi dalam talian ini juga menyediakan pilihan penyesuaian. Memandangkan setiap perniagaan mempunyai keperluan yang berbeza berkaitan dengan jualan, penyelesaian tersebut berpotensi untuk menjadi pusat komunikasi pelbagai saluran untuk kakitangan dan pelanggan anda. Berikan pengalaman peribadi kepada khalayak anda dengan saluran pilihan anda dalam penyelesaian perisian Telfon.

Apakah ciri-ciri teras Telfon?

  • Panggilan: Menggunakan pad panggilan membuat panggilan mudah. Untuk terus memanggil orang dari apl, seseorang boleh menyegerakkan senarai kenalannya dengan semua atau hanya beberapa nombor telefon mereka. Selain itu, seperti modul panggilan biasa, ia boleh mengekalkan sejarah panggilan untuk semua nombor yang sebelum ini wujud dan baru ditambah.
  • Penyegerakan Whatsapp: Platform Twilio membolehkan anda menyegerakkan Whatsapp anda untuk pengalaman perbualan yang lancar. saluran komunikasi yang dikenali dengan baik yang sedia ada melalui apl.
  • Log panggilan dan nota suara: Apl Telfon menawarkan fleksibiliti komunikasi penuh. Selain menghantar dan menerima nota suara, pengguna boleh merakam, menyenyapkan, atau memegang panggilan. Seseorang itu bahkan boleh merakam perbincangan dengan cara ini untuk kegunaan kemudian.
  • Penyiaran mesej: Pengguna boleh merancang untuk menghantar mesej kepada khalayak yang dituju sekaligus. Ia adalah ciri hebat untuk menyokong strategi pemasaran dan jualan.
  • Sambungan Chrome: Tambah sambungan ke pelayar Chrome anda untuk mencapai pelanggan berpotensi melalui e-mel, laman web, dan saluran lain.

Alat komunikasi itu boleh disesuaikan dengan keperluan anda. Ia adalah pasukan jualan yang hebat untuk membantu anda meningkatkan ROI pelanggan dan mengukuhkan perkongsian anda yang akan datang dengan jisim terbaik.

  • Pemasaran yang bijak dengan penyelesaian
  • Tambah pelbagai saluran komunikasi
  • Dapatkan bantuan profesional dengan segera
  • Kekalkan satu langkah di hadapan pesaing anda

Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari laman web Telfon, https://bit.ly/mytelfon

Juga, dapatkan demo penyelesaian untuk berfungsi dengan baik dan ketahui wawasan daripada pasukan pakar Telfon.

Laman web: https://bit.ly/mytelfon

E-mel: sales@webmobtech.com

Nombor telefon: +91-70-43866892

Media Contact

WebMob Technologies

sanketc@webmobtech.com

04085209597

N Market, Street #300

https://webmobtech.com/

Sumber :WebMob Technologies