Pengusaha Bervisi, Patrick H. Perrine, Melepaskan Trilogi Pembaharuan Permainan keusahawanan

Patrick Perrine Headshot

Bacaan penting untuk 2024 dan seterusnya

San Diego, California 2 Okt 2023 – Peniaga terkenal dan penulis bestseller, Patrick H. Perrine, memperkenalkan trilogi monumental yang dijangka akan mendefinisikan semula landskap keusahawanan. Meraikan 20 tahun yang luar biasa sejak kemunculan keusahawanannya, buku-buku ini bukan sekadar dibaca; mereka adalah revolusi.

Trilogi ini mewakili:

  • “Fueling the Fire: Memupuk Ketahanan dan Mencegah Keletihan dalam Keusahawanan” – Menyelami semangat keusahawanan, menyingkap obor yang membimbing melalui lautan bergelora, memastikan seseorang tidak hanya mengemudi, tetapi benar-benar terbang.
  • “Ignite Your Dream: Senarai Semakan Kuintessensi untuk Usahawan Baru” – Lebih daripada sekadar panduan, ia adalah kompas keusahawanan mutlak, mengarahkan aspirasi ke realiti dengan kejelasan dan ketepatan yang tidak ada tandingannya.
  • “Fail Cepat, Pulih Lebih Cepat: Bangkit Semula daripada Kegagalan Keusahawanan” – Kesaksian terhadap semangat usaha yang tidak kenal mati, mempamerkan kuasa transformatif kegagalan kepada kejayaan yang mencipta trend.

Muncul daripada perjuangan menentang melanoma yang cemerlang, Patrick menggunakan perjalanan reflektifnya untuk menghasilkan karya-karya ini yang mendalam. Cabaran dan pengajaran yang diperoleh daripada pengalaman peribadi ini secara mendalam mempengaruhi naratif trilogi ini, menekankan tema daya tahan dan seni menukar kegagalan kepada persediaan untuk kejayaan.

Walaupun pengesahan awal telah dicurahkan, Patrick sangat teruja untuk berkongsi karya agung ini dengan komuniti inovator, usahawan, dan pembuat perubahan di seluruh dunia. Jemputannya? “Terokai buku-buku ini, libatkan diri dengan naratif mereka, dan marilah kita bentuk bersama-sama kisah keusahawanan esok.”

Bacaan transformatif ini kini boleh didapati di Amazon SEKARANG. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi antara yang pertama tenggelam dalam kehebatan mereka.

Untuk peluang media, temu bual, atau wawasan lanjut, hubungi:

Patrick H. Perrine
php@patrickperrine.com

(619) 333-8324

Mengenai Patrick H. Perrine

Penulis, mentor, dan usahawan pelopor, Patrick H. Perrine mewakili semangat keusahawanan. Bermula sebagai budak penghantar kertas muda di Minnesota hingga ke peneraju industri yang diiktiraf global, trajektornya adalah kesaksian kepada ketabahan dan inovasi. Awal dalam perjalanannya, komitmen Patrick terhadap pendidikan dan pemberdayaan membawanya bekerja dengan UpStart, mempertahankan generasi Amerika pertama. Sebagai ahli lembaga pengasas untuk Yayasan The Point, dia memajukan punca biasiswa LGBTQ, menyentuh beribu-ribu kehidupan.

Wawasan pasaran Patrick melahirkan usaha seperti myPartner.com, perkhidmatan kencan dalam talian yang inovatif yang memenangi pujian dan pengiktirafan perundangan. Usaha keusahawanannya merangkumi pelbagai sektor, dari penjagaan kulit hingga teknologi anjing. Sebagai pengasas Rincon Hill Advisors, Patrick menasihati gergasi seperti Berkshire Hathaway dan Intuit, pada masa yang sama memperjuangkan keusahawanan queer dengan StartOut.

Pelaburannya dalam permulaan seperti MisterB&B dan Roadster seterusnya menyerlahkan wawasannya dan kepercayaannya pada inovasi. Perkaitan Patrick yang paling baru-baru ini dengan 500 StartUps sebagai Usahawan dalam Kediaman menekankan komitmennya untuk membimbing generasi seterusnya.

Dengan beberapa buku, termasuk “Fail Cepat, Pulih Lebih Cepat”, “Ignite Your Dream”, dan “Fueling the Fire”, penulisan Patrick adalah reflektif dan instruksional. Diliputi oleh media global seperti Forbes dan Advocate, pengaruh Patrick begitu meluas, tetapi impak terbesarnya adalah ke atas para usahawan yang terus dia ilhamkan.

Fueling the Fire Front CoverIgnite Your Dream Front CoverFail Fast Recover Faster Front Cover

Media Contact

Patrick Perrine

php@patrickperrine.com

(619) 333-8324‬

http://www.patrickperrine.com

Sumber: Patrick H. Perrine