Penemu Produk Kecantikan A’Lashell, Dr. April Webster, Akan Berucap di Atlanta Ultimate Women’s Expo

Dr April Webster

Penceramah utama Atlanta Ultimate Women’s Expo yang lalu termasuk Mo’Nique, Fantasia, Kim Fields, Beverly Johnson, Trina Braxton, Laila Ali, McLyte, dan banyak lagi. Dr. April Webster teruja dapat menyertai barisan berprestij ini sebagai penceramah seminar.

Atlanta, Georgia 3 Sep 2023 – Dr. April Webster, penceramah pemerkasaan wanita dan penulis dua kali yang tersohor, akan memberikan ceramah yang berkuasa dan memotivasi di Atlanta Ultimate Women’s Expo. Acara yang dianjurkan oleh Ultimate Women’s Expos kekal sebagai pengeluar Terbesar Expos Wanita di Amerika Syarikat.

Sebagai penceramah yang dihormati, Dr. April Webster telah menghiasi acara dan tempat berprestij di seluruh Amerika Utara, menawan khalayak dengan wawasannya yang boleh dilaksanakan dan mesej pemerkasaannya. Keterlibatannya yang terdahulu telah meninggalkan hadirin terilham dan termotivasi untuk membuat perubahan positif dalam kehidupan mereka.

Atlanta Ultimate Women’s Expo mempunyai sejarah menjemput tokoh terkenal dan selebriti tersohor sebagai penceramah utama. Penceramah lalu termasuk Mo’Nique, Fantasia, Kim Fields, Beverly Johnson, Trina Braxton, Laila Ali, McLyte, dan banyak lagi. Dr. April Webster teruja dapat menyertai barisan berprestij ini sebagai penceramah seminar dan tidak sabar untuk berkongsi pengetahuan dan pengalamannya dengan para hadirin.

Selain keterlibatannya sebagai penceramah, Dr. April Webster juga akan membawa kedai mudah alihnya, yang menawarkan peluang kepada wanita untuk membeli-belah, mencuba, dan menikmati produk kecantikan A’Lashell. Para hadirin juga boleh melayari dan membeli buku larisnya yang bertajuk “I AM – Learning To Work ‘The Principles’ For a Better Life” dan “Daddy’s Girl: 40 Days of Inspiration, Reflection & Affirmations.”

Acara ini akan berlangsung di Georgia World Congress Center pada 11-12 November 2023. Masa beroperasi pada hari Sabtu adalah dari jam 10 pagi hingga 5 petang, dan pada hari Ahad dari jam 11 pagi hingga 5 petang. Ekstravaganza dua hari ini menjanjikan pengalaman menyerap di mana wanita bukan sahaja dapat mendengar mesej pemerkasaan Dr. April Webster tetapi juga membeli-belah, mencuba, dan menikmati produk kecantikan A’Lashell.

Perjalanan Dr. April Webster sebagai penceramah pemerkasaan wanita, penulis, dan pengasas A’Lashell Ultra Red Lipsticks memberi kesan mendalam kepada banyak individu. Ceramah memotivasinya yang berkuasa, jenama kecantikan inovatif, dan buku inspirasi telah mengubah kehidupan dan memberi kuasa kepada wanita untuk menerima kekuatan dalaman mereka. Dengan berkongsi pengetahuan dan pengalamannya, Dr. Webster terus mengilhamkan wanita di seluruh dunia untuk mempercayai diri sendiri dan berusaha mencapai kecemerlangan. Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan Dr. April Webster beraksi di Atlanta Ultimate Women’s Expo, di mana mesej pemerkasaannya akan bergaung dengan wanita dari semua lapisan masyarakat.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Dr. April Webster atau untuk menempah beliau untuk acara anda layari: www.aprilwebsterllc.com

April Webster MinistriesBarnes  NobleBarnes  NobleALashell

Media Contact

VMH Publishing

*****@juniperglobalvision.com

One World Trade Center

http://juniperglobalvision.com

Sumber: Dr. April Webster, A’Lashell