PELANCARAN STELSI360: Memperkenalkan Dimensi Baru kepada Gaya Hidup dengan Platform Senibina Web3

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, 17 Mac 2024 — STELSI, platform gaya hidup berdasarkan Web3.0, baru sahaja mengumumkan pelancaran perkhidmatan STELSI 360 berdimensi 360 darjah.

Menggunakan Unreal Engine 5, STELSI menawarkan pengalaman XR yang realistik dan intuitif, berfungsi sebagai platform metaverse seni bina yang menyokong penyepaduan teknologi blockchain ke dalam pelbagai aspek industri pembinaan, termasuk perancangan, reka bentuk, pembinaan dan hartanah. Matlamat utamanya adalah untuk melepasi pengalaman ruang melalui pandangan dunia dan komuniti yang diperluaskan.

STELSI 360 yang baru dilancarkan menawarkan grafik berkualiti tinggi, pengalaman yang luar biasa menyeronokkan dan cepat serta pengalaman yang mudah, membolehkan pengguna untuk menyelam secara licin ke dalam dunia metaverse yang menakjubkan.

Projek pertama STELSI 360, ‘Healing Ground’, direka oleh Kumpulan Perunding Seni Bina ‘jpa.’, Junglim Architecture, yang mempunyai sejarah lebih 50 tahun dalam bidang pembangunan, analisis data dan reka bentuk khusus. Ia adalah ruang yang menggabungkan mesej setia dan seni, menawarkan perkhidmatan seperti pengalaman menyelam, pameran, meditasi dan persembahan doa. Untuk memperingati pembukaan ‘Healing Ground’, Yayasan STELSI sedang menganjurkan acara jualan kad Alkitab. Hasil jualan akan disumbangkan kepada Sekolah Muzik Anglican (AMI) di Madagascar.

STELSI memberi peluang kepada pengguna untuk membina bangunan maya sendiri melalui kerjasama dengan pakar seni bina dunia sebenar. Kerjasama ini, disertai dengan NFT (Token Bukan Fungible), membantu merealisasikan persekitaran maya kreatif yang tidak dapat dibayangkan dalam realiti. Walau bagaimanapun, visi STELSI melampaui seni bina untuk memperluaskan potensi inovatif metaverse merentasi pelbagai industri dan kehidupan seharian. Perkhidmatan STELSI 360 menawarkan peluang kepada semua pelanggan, dari pencipta individu hingga perniagaan, untuk membina, mengedar dan mengendalikan pelbagai ruang metaverse, memenuhi keperluan mereka yang mencari pemilikan ruang digital.

Untuk mencapai matlamat ini, STELSI berusaha untuk membangunkan ekosistem dan menjana nilai tambah melalui kerjasama dengan pelbagai syarikat AI, NFT dan blockchain. Akibatnya, STELSI mendapat perhatian sebagai platform baharu dan inovatif yang mampu membina ruang maya untuk pelbagai tujuan, daripada projek peribadi hingga pembangunan bandar berskala besar. Dijangka memainkan peranan penting dalam membentuk era baharu perluasan ruang digital sebagai platform seni bina Web3, STELSI bersedia untuk memimpin zaman baru di mana realiti dan maya bergabung dengan sempurna melalui penggabungan teknologi blockchain dan metaverse seni bina. Usaha dan perkhidmatan inovatif STELSI meningkatkan jangkaan untuk masa depan seni bina digital dan pengalaman maya.

Pautan Sosial

Twitter:

Discord:

Medium:

Telegram:

OpenSea :

YouTube:

Hubungan Media

Jenama: STELSI

Hubungan: Joe Chun

E-mel: joe@stelsi.org

Laman web:

SUMBER: STELSI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.