Pelancaran Buku Baru “Bagaimana Untuk Berjaya Dalam Model Perniagaan Anda”

Pelancaran Buku Baru

Aryanah, Tunisia 25 Oktober 2023  – Pelancaran Buku Baru: “How To Succeed In Your Business Model: Step-By-Step Guide To The Next Level” oleh a.Zakaria mami

Hari ini menandakan penerbitan yang dinanti-nantikan buku, “How To Succeed In Your Business Model: Step-By-Step Guide To The Next Level.” Oleh A zakaria Mami Panduan komprehensif ini sesuai untuk pengusaha dan pemilik perniagaan yang mencari nasihat pakar dan strategi boleh tindakan untuk meningkatkan perniagaan mereka ke aras yang lebih tinggi.

“How To Succeed In Your Business Model” menyentuh topik penting seperti merangka model perniagaan yang berkesan, memilih pilihan yang paling sesuai, menarik dan mengekalkan pelanggan, dan mengoptimumkan sumber. Selain itu, pembaca akan mendapat manfaat daripada wawasan mendalam mengenai pemasaran, jualan, perkhidmatan pelanggan, perancangan dan pengurusan kewangan, dan strategi pertumbuhan perniagaan.

Penulis telah menyusun setiap bab dengan teliti dengan penjelasan mudah difahami disertai contoh dan kisah dunia sebenar yang meningkatkan pemahaman. Selain daripada aplikasi praktikal ini, arahan langkah demi langkah disediakan untuk melaksanakan strategi utama dengan berjaya.

Buku ini menyasarkan pemilik perniagaan dan pengusaha pada setiap peringkat perniagaan mereka, sama ada startup atau perusahaan yang ditubuhkan. Pengetahuan dan alat yang diperoleh akan membuka jalan untuk mencapai matlamat yang diingini.

Penulis menyatakan keyakinan dalam potensi buku ini untuk menjadi perubahan besar bagi mereka yang komited untuk berjaya dalam model perniagaan masing-masing. Jadi mengapa menunggu? Mulakan perjalanan transformasi ini hari ini dengan “How To Succeed In Your Business Model: Step-By-Step Guide To The Next Level.”

Hubungan Media

Ahmed Zakaria Mami

*****@gmail.com

Tunis

https://www.amazon.com/s?i=digital-text&rh=p_27%3Aahmed+zakaria+mami&s=relevancerank&text=ahmed+zakaria+mami&ref=dp_byline_sr_ebooks_1

Sumber :Azm