Pelakon Thai Mai Davika ditantang dengan lagu-lagu bahasa Cina dalam rancangan bercorak muzik China “Ride the Wind 2024”

(SeaPRwire) –   CHANGSHA, China, Mei 10, 2024 — Rangkaian varieti Cina “Ride the Wind 2024”, sebuah pertunjukan muzikal hebat yang dihasilkan oleh Mango TV, telah menjemput 36 wanita berbakat dari pelbagai usia di seluruh dunia untuk menyertai kemeriahan tersebut. Persembahan pentas mereka yang cemerlang, memaparkan pelbagai gaya yang unik, menjadikan rancangan ini sebagai platform utama untuk pertukaran budaya antarabangsa.

Pelakon Thai Mai Davika, penyanyi Vietnam Suni, dan ahli kumpulan gadis popular Korea Selatan Kara, Nicole Jung telah mengambil bahagian dalam pertunjukan hebat ini.

Dalam persembahan sulung, Mai Davika membuat kemunculan yang menakjubkan dalam pakaian merah cerah untuk mempersembahkan lagu popularnya “Can I Call You Mine” dalam bahasa Thai. Suni mempersembahkan tarian pita, menakjubkan penonton dengan melaksanakan gerakan cabaran tersebut. Kemahiran bahasa Cina yang cemerlang juga mengagumkan peserta lain. Nicole Jung juga menjadi tumpuan, mempersembahkan tarian bongkak khasnya sambil menyanyikan “Mr”.

Mai Davika menyertai “Ride the Wind 2024”
[Gambar: Mango TV]

Semasa pertandingan kumpulan rasmi, Mai Davika, Suni, dan Nicole Jung bergabung dengan peserta lain untuk cabaran menyanyikan bukan sahaja lagu-lagu Cina, malahan dalam pelbagai gaya. Mai Davika jelas telah bekerja keras untuk bahasa Cina bagi mempersembahkan lagu “Magical”. Suni dan Nicole Jung bekerjasama untuk mempersembahkan persembahan pentas cabaran dan sejuk yang dipanggil “The Mist”.

Tidak kira keputusan akhir, peserta-peserta telah membina persahabatan mendalam melalui kerjasama semasa cabaran sukar ini.

Dalam “Ride the Wind 2024”, peserta dari pelbagai negara dengan kemahiran dan latar belakang budaya yang berbeza telah mempersembahkan persembahan pentas mereka. Pertunjukan hebat ini bukan sahaja menawarkan jamuan visual, malahan peluang untuk penonton terkesan dengan kepelbagaian budaya global dan integrasi budaya.

Hubungan Media:
Liu Shiyi

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.