PDD Holdings akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 yang Tidak Diaudit pada 22 Mei 2024

(SeaPRwire) –   DUBLIN dan SHANGHAI, 15 Mei 2024 — PDD Holdings Inc. (“PDD Holdings” atau “Syarikat”) (NASDAQ: PDD) hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku pertama berakhir 31 Mac 2024, sebelum pasaran AS dibuka pada Rabu, 22 Mei 2024.

Pengurusan Syarikat akan mengadakan sesi temubual keputusan kewangan pada pukul 7:30 pagi ET pada 22 Mei 2024 (12:30 tengah hari IST dan 7:30 petang HKT pada hari yang sama).

Sesi temubual ini akan disiarkan secara langsung di . Sesi temubual ini akan tersedia untuk ulasan di laman web yang sama berikutan tamatnya sesi.

Mengenai PDD Holdings:
PDD Holdings ialah kumpulan perdagangan antarabangsa yang memiliki dan mengendalikan portfolio perniagaan. PDD Holdings bertujuan untuk memasukkan lebih banyak perniagaan dan orang ke dalam ekonomi digital supaya komuniti tempatan dan perniagaan kecil dapat mendapat manfaat daripada peningkatan produktiviti dan peluang baru.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGAN: Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi kami di:
investor@pddholdings.com
media@pddholdings.com