Passionpreneur Publishing dengan bangganya mengumumkan Nashat Helal akan menjadi penulis terbitan kami.

Welcome Nashat Helal Art of Decision Making

Buku inspirasi terbaru Nashat Helal bertajuk ‘Seni Membuat Keputusan’ dan akan tersedia melalui pemain utama dalam bidang pengedaran buku global.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 18 Oktober 2023  – Tentang Buku

Dalam buku ini, Nashat berkongsi perjalanannya yang mentransformasikan di mana anda akan menemui kuasa sebenar proses membuat keputusan.

Jika anda percaya bahawa anda tidak mempunyai pilihan, fikir semula! Ia sentiasa pilihan kita. Oleh itu, saya menjemput anda untuk Berpergian melalui buku ini untuk mempelajari seni membuat keputusan. Pada akhirnya, buku ini adalah jemputan untuk menjadi bukan hanya pemerhati pasif kehidupan tetapi peserta aktif dalam membentuk warisan anda.

Setelah dikeluarkan, buku ini akan tersedia dalam format cetak di Amerika Syarikat, UK, Eropah, Australia, New Zealand dan Timur Tengah; dan e-buku akan diedarkan dari lebih 70 rakan kongsi online yang melayani pembaca di seluruh dunia.

Tentang Penulis:

Bermula di Jordan, beliau adalah seorang budak yang ceroboh semasa zaman sekolah dan kolejnya, yang akhirnya mendengar suara dalaman. Sejak masa itu, semangat kuat Nashat untuk terus meningkatkan pengetahuannya, kemahiran dan kualiti peribadinya telah melihat kecenderungan menjadi membantu orang lain dan memberi kesan.

Semasa perjalanannya bekerja di Korporat, beliau menyaksikan banyak koleganya di pelbagai peringkat berkongsi cabaran yang sama, Proses Membuat Keputusan. Melihat bagaimana cabaran ini mengambil kepercayaan diri mereka, dan melihat kebolehadaptasi mereka berkurangan dalam proses itu, memberinya inspirasi untuk memulakan pembinaan dan kaunseling orang lain walaupun sebelum beliau menjadi pengurus.

Didorong oleh kecenderungannya, Nashat membuat semua pilihan dalam hidupnya yang membolehkannya hidup mengikut jangkaan dan nilai-nilainya.

Suami yang taat dan bapa kepada 3 anak yang manis, beliau sendiri seorang atlet, bermain tenis profesional dan mengembara di seluruh dunia dengan menyertai perlumbaan IronMan.

Tentang Passionpreneur Publishing:

Penerbit bebas, Passionpreneur Publishing dengan jayanya membantu usahawan dan pakar profesional menjadi Penulis Antarabangsa dalam tempoh 90 hari sahaja.

Passionpreneur Publishing khusus dalam buku transformasi termasuk perniagaan, bantuan diri, pertumbuhan peribadi, dan judul rohani untuk membantu penulis berkongsi mesej dan mendapatkan kredibiliti dalam bidang pilihan mereka.

Passionpreneur Publishing berbangga dengan lembaga penasihat bintang yang berasal dari seluruh dunia meliputi spektrum kepakaran yang luas di sekitar buku, penerbitan, dan industri media untuk memastikan penggunaan amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan ditawarkan dan menyediakan rangkaian dunia beberapa pemikir teratas dunia.

Pasukan Passionpreneur Publishing sedang bersemangat untuk menyokong usahawan, pakar, dan pemimpin dalam mencapai impian menjadi penulis antarabangsa dalam beberapa bulan akan datang.

Jika anda ingin MENJADI PENULIS YANG DITERBITKAN dalam tempoh 3-6 bulan, klik di sini https://bit.ly/36YIlzv untuk memuat turun panduan penerbitan ini yang PERCUMA

ANDA MEMILIKI PESAN UNTUK DIKONGSI; DUNIA SEDANG MENANTI BUKU ANDA

Passionpreneur Publishing Logo

Hubungan Media

Passionpreneur Publishing

*****@moustafa.com

Home

Sumber :Passionpreneur Publishing