Ostin Technology Group membuka pengembangan strategik di pasaran Amerika Utara, anak syarikat Amerika Syarikatnya mula beroperasi

(SeaPRwire) –   Nanjing, China, April 10, 2024 — Ostin Technology Group Co., Ltd. (“Syarikat”) (Nasdaq: OST), pembekal modul paparan dan polarizer terkemuka berpangkalan di China, mengumumkan bahawa Pintura.Life LLC, anak syarikat milik penuh Syarikat di Amerika Syarikat (“Pintura.Life”), telah secara rasmi memulakan operasinya.

Sebagai sebahagian daripada strateginya untuk meluaskan kehadiran ke pasaran Amerika Utara dengan produk Pintura baru, Pintura.Life baru-baru ini melancarkan kempen pembiayaan kerumunan di Indiegogo untuk membantu memperkenalkan Pintura ke pasaran Amerika Syarikat dan Amerika Utara yang lebih luas, menimbulkan minat di kalangan pengguna dan pelabur potensi sementara menilai daya tarikan produk pasaran.

Penubuhan kehadiran yang menonjol di San Francisco, AS mencerminkan komitmen Syarikat untuk memenuhi permintaan yang meningkat untuk produk Pinturanya di rantau Amerika Utara. Tonggak sejarah penting ini tidak sahaja memperkasakan strategi pertumbuhan global Syarikat tetapi juga menekankan dedikasinya untuk menyampaikan penyelesaian teknologi maju kepada pelanggan.

Pintura bukan sahaja rangka digital tetapi kanvas yang menggunakan gabungan beberapa skrin, mengintegrasikan dengan album foto berdasarkan awan yang memudahkan pengguna menyusun foto kegemaran mereka dan berpadu secara licin ke dalam mana-mana ruang tamu.

San Francisco, terkenal sebagai pusat inovasi teknologi di Amerika Utara, muncul sebagai pilihan semula jadi untuk usaha pengembangan Syarikat ke rantau itu. Mengambil bahagian dalam ekosistem teknologi yang dinamik bandar itu, Syarikat berhasrat memanfaatkan bakat tempatan dan meraih peluang pasaran yang besar yang ditawarkan oleh Amerika Utara.

“Kami gembira untuk menubuhkan kehadiran kami di San Francisco, memulakan perjalanan luar biasa untuk meluaskan kehadiran ke pasaran Amerika Utara,” kata Encik Tao Ling, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi Syarikat. “Produk Pintura kami mendapat maklum balas pasaran positif, dan kami yakin bahawa penyelesaian canggih kami akan bersesuaian dengan pendengar teknologi di Amerika Utara. Melalui penubuhan pejabat kami di San Francisco, kami bersedia untuk melayani pelanggan, membentuk perkongsian yang tidak ternilai, dan menyumbang kepada landskap teknologi rantau Amerika Utara.”

Mengenai Ostin Technology Group Co., Ltd.

Ditubuhkan pada 2010, Syarikat adalah pembekal modul paparan dan polarizer di China. Syarikat mereka reka bentuk, membangun dan mengeluarkan modul paparan TFT-LCD dalam pelbagai saiz dan saiz yang diubah suai yang terutamanya digunakan dalam elektronik pengguna, paparan LCD luaran dan paparan automotif. Syarikat juga mengeluarkan polarizer yang digunakan dalam modul paparan TFT-LCD.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan berita ini mengandungi kenyataan pandangan ke depan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Tuntutan Mahkamah Sivil Persekutuan 1995. Kenyataan pandangan ke depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, anggapan asas, dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: matlamat dan strategi Syarikat; ramalan Syarikat tentang trend pasaran; pembangunan perniagaan masa depan Syarikat; permintaan dan penerimaan pasaran untuk produk baru; jangkaan untuk menerima pesanan pelanggan untuk produk baru; jangkaan masa untuk pemasaran dan penjualan produk baru; perubahan teknologi; keupayaan Syarikat untuk menarik dan mengekalkan tenaga ahli yang berkemahiran; kepekatan pelanggan; dan keadaan ekonomi umum yang mempengaruhi industri Syarikat dan anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas dan risiko-risiko lain yang dibincangkan dalam laporan Syarikat dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, di antara yang lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak bergantung berlebihan kepada sebarang kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan berita ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyediaan Syarikat kepada SEC, yang boleh dikaji di www.sec.gov. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajiban untuk secara awam menyemak semula kenyataan pandangan ke depan ini untuk memenuhi peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Ostin Technology Group Co., Ltd.

Hubungan Pelabur:

Janice Wang
Wealth Financial Services LLC
Telefon: +86 13811768599 +1 628 283 9214
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.