NFT LTD. UMUMKAN SPLIT SAHAM TERBALIK 1 UNTUK 50

(SeaPRwire) –   Hong Kong, 11 April 2024 — NFT Ltd. (NYSE American: MI) (“Syarikat” atau “NFT”, dahulunya dikenali sebagai Takung Art Co., Ltd.), sebagai pengendali platform dagangan dalam talian operator seni dan koleksi antarabangsa yang muncul hari ini mengumumkan bahawa pecahan balik 1 untuk 50 saham biasa Kelas A dan saham biasa Kelas B telah diluluskan oleh pemegang saham Syarikat pada 18 Mac 2024 dan dijangka berkuat kuasa pada atau sekitar 12 April 2024 (“Pecahan Balik”).

Berkuat kuasa Pecahan Balik, pemegang saham NFT akan menerima satu saham biasa baru NFT untuk setiap lima puluh saham yang mereka pegang. Saham biasa Kelas A NFT dijangka akan mula diperdagangkan pada asas pecahan balik apabila pasaran dibuka pada 12 April 2024.

Pecahan Balik dijangka akan membawa saham biasa Kelas A NFT diperdagangkan pada kira-kira lima puluh kali harga saham sebelum berkuat kuasa Pecahan Balik. Walau bagaimanapun, NFT tidak boleh menjamin bahawa harga sahamnya selepas Pecahan Balik akan mencerminkan nisbah pecahan balik 1 untuk 50, bahawa harga sesaham selepas tarikh kuat kuasa Pecahan Balik akan dikekalkan untuk sebarang tempoh masa, atau bahawa harga itu akan kekal di atas harga perdagangan pra-pecahan.

Tataurus dan Memorandum Persatuan NFT telah dipinda dan dinyatakan semula berhubung dengan Pecahan Balik. Pada 11 April 2024, terdapat kira-kira 154.5 juta saham biasa Kelas A NFT dikeluarkan. Melaksanakan Pecahan Balik akan mengurangkan jumlah itu kepada kira-kira 3.09 juta saham biasa Kelas A dikeluarkan.

Rawatan Opsi Saham dan Saham Terhad

Bilangan saham biasa di mana opsi saham NFT dan saham terhad yang berada dalam tangan serta harga pelaksanaan opsi yang berkenaan seunit akan disesuaikan secara berkadaran untuk mencerminkan Pecahan Balik. Bilangan saham yang dibenarkan untuk dikeluarkan di bawah pelan insentif ekuiti NFT juga akan disesuaikan secara berkadaran untuk mencerminkan Pecahan Balik.

Saham Pecahan

Sebarang saham pecahan yang mungkin timbul disebabkan Pecahan Balik akan dibulatkan kepada saham penuh yang terdekat.

Sijil Saham Biasa Baru

NFT akan menggunakan sijil saham baru berhubung dengan pelaksanaan pecahan saham balik. Agensi pengalihannya, VStock Transfer LLC, akan mengurus pertukaran sijil saham. Pemegang saham berdaftar akan menerima surat penghantaran arahan untuk pertukaran sijil lama mereka secepat mungkin berikutan kuat kuasanya Pecahan Balik. Pemegang saham tidak perlu menghantar balik sijil saham lama sehingga menerima surat penghantaran daripada VStock Transfer LLC. Pemegang saham yang memegang saham melalui broker sekuriti atau ejen (iaitu dalam “nama jalan”) akan dikehendaki oleh broker atau ejen mereka dengan sebarang arahan.

Untuk maklumat lanjut, pemegang saham dan broker sekuriti hendaklah menghubungi VStock Transfer LLC di 212-828-8436.

Mengenai NFT Limited

NFT Limited (dahulunya dikenali sebagai Takung Art Co Ltd.) mengendalikan platform elektronik dalam talian (www.nftoeo.com) untuk penawaran dan perdagangan karya seni digital. Melalui platformnya, Syarikat membolehkan artis/peniaga seni/pemilik mencapai pasaran perdagangan seni yang lebih besar di mana mereka boleh terlibat dengan pelbagai pelabur. Ia menjana hasil dalam bentuk perkhidmatan berkaitan dengan penawaran dan perdagangan karya seni di platformnya, terutamanya terdiri daripada yuran senarai, yuran perdagangan, dan yuran pengurusan. Sila lawati .

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mungkin merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Akta Sekuriti Persekutuan, termasuk tetapi tidak terhad kepada jangkaan prestasi kewangan, strategi perniagaan atau perniagaan kami di masa hadapan. Kenyataan-kenyataan ini merupakan ramalan, prospek dan kenyataan prospektif dan bukan jaminan prestasi.

NFT memberi amaran bahawa kenyataan prospektif tertakluk kepada banyak anggapan, risiko dan ketidakpastian yang akan berubah dari semasa ke semasa. Kenyataan prospektif mungkin dikenal pasti dengan perkataan seperti “mungkin”, “boleh”, “harus”, “akan”, “anggaran”, “rancang”, “ramal”, “yakin”, “cari”, “Pandangan” atau perkataan serupa.

Kenyataan prospektif ini berdasarkan maklumat yang tersedia pada tarikh kenyataan akhbar ini dan jangkaan, ramalan dan anggapan pengurusan kami pada masa ini, dan melibatkan beberapa penilaian, risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan atau prestasi sebenar berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau disiratkan oleh kenyataan prospektif ini. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor risiko yang dinyatakan oleh NFT dalam penyataannya kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”).

SUMBER NFT

Hubungi:
Jimmy Wang

+8618021079975

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.