NEXEN TIRE menjadi rakan tayar eksklusif San Diego Padres

NEXEN TIRE becomes exclusive tire partner of the San Diego Padres

(SeaPRwire) –   SEOUL, Korea Selatan, March 27, 2024 — NEXEN Tire hari ini mengumumkan perkongsian bertahun-tahun dengan pasukan Baseball Liga Utama (MLB) San Diego Padres, merangkumi musim 2024-27.

Sebagai rakan tayar eksklusif San Diego Padres, NEXEN TIRE akan dipaparkan pada pelbagai aset pemasaran, termasuk papan iklan yang dipertingkatkan secara digital, penjenamaan di dalam balapan, papan tanda gundukan, dan banyak lagi, di Petco Park, balapan nombor satu Amerika.

Padres, yang ditubuhkan pada tahun 1969, adalah pasukan besbol profesional Amerika berpangkalan di San Diego. Padres bermain dalam Baseball Liga Utama (MLB) sebagai sebahagian daripada Bahagian Barat Liga Kebangsaan (NL). Pada tahun 2023, Padres menarik kehadiran kedua tertinggi dalam keseluruhan MLB.

“Kami teruja untuk memulakan perkongsian ini dengan San Diego Padres,” kata Brian Yoonseok Han, Ketua Pegawai Eksekutif NEXEN TIRE Amerika, Inc. “Ini merupakan satu detik yang amat mengujakan untuk NEXEN TIRE kerana kami berharap dapat membuka tahap-tahap baharu pengalaman pemasaran sukan. Kami teruja untuk melibatkan diri dengan komuniti dan pangkalan peminat pasukan yang berdedikasi itu.”

“Susulan Siri Seoul yang berjaya dan menarik di mana Padres bertanding dalam permainan musim biasa Baseball Liga Utama yang pertama di Korea, kami berbangga untuk bekerjasama dengan NEXEN TIRE sebagai rakan tayar eksklusif kami,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Padres Erik Greupner. “Membina perkongsian global dengan jenama elit adalah sebahagian penting perniagaan kami, dan kami sangat gembira untuk menyertai jenama Padres dan NEXEN TIRE, yang kedua-duanya mendukung kecemerlangan.”

Sementara itu, NEXEN TIRE memanfaatkan perkongsian sukannya untuk mencipta pengalaman legenda dan mempererat hubungannya dengan pelanggan.

Tentang NEXEN TIRE

NEXEN TIRE, yang ditubuhkan pada tahun 1942, adalah pengilang tayar global yang berpangkalan di Korea Selatan. NEXEN TIRE, salah satu pengeluar tayar yang berkembang paling pesat di dunia, kini bekerja dengan 150 negara dan memiliki empat kilang pengeluaran, dua di Korea (Yangsan and Changnyeong) dan satu di Qingdao, China. Pada tahun 2019, kilang lain di Žatec, Republik Czech, mula beroperasi. NEXEN TIRE mengeluarkan tayar dengan teknologi canggih dan kecemerlangan reka bentuk untuk kereta penumpang, SUV, dan trak ringan. NEXEN TIRE membekalkan tayar peralatan asal kepada pembuat automobil global di pelbagai negara di seluruh dunia. buat pertama kalinya di kalangan pelbagai pengeluar tayar di dunia, syarikat itu mencapai kejayaan besar empat anugerah reka bentuk teratas dunia pada tahun 2014. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Untuk mendapatkan maklumat lanjut atau untuk mengatur temu ramah dengan wakil NEXEN TIRE, sila hubungi media@nexentire.com.