MoneyHero akan Menganjurkan Keputusan Kewangan Suku Ketiga 2023

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 28 Nov. 2023 — MoneyHero Limited (Nasdaq: MNY) (“MoneyHero” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 pada hari Rabu, 6 Disember 2023, sebelum pembukaan pasaran dan akan mengadakan panggilan persidangan berkaitan untuk membincangkan keputusan pada pukul 8:00 pagi EST pada hari yang sama.

Pelabur dan pihak berkepentingan lain boleh mendengar panggilan dengan mengklik pautan pendaftaran untuk webcast atau persidangan audio di:

Webcast:

Persidangan:

Webcast ulasan akan tersedia di laman Hubungan Pelabur selama 12 bulan selepas acara.

Mengenai Kumpulan MoneyHero

Kumpulan MoneyHero, dahulunya dikenali sebagai Kumpulan Hyphen atau CompareAsia Group, ialah pemimpin pasaran dalam sektor penggabungan dan perbandingan kewangan peribadi dalam talian di Asia Tenggara yang lebih besar. Syarikat beroperasi di Singapura, Hong Kong, Taiwan, Filipina dan Malaysia dengan jenama pasaran tempatan masing-masing, kini mempunyai 270 rakan kongsi komersial dan mempunyai Purata Pengguna Unik Bulanan sebanyak 9.1 juta semasa separuh pertama 2023.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Hubungan Pelabur:

Media:

Sumber: Kumpulan MoneyHero

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.