Mobile-health Network Solutions Mengumumkan Penetapan Harga untuk Penawaran Awam Permulaan $9 Juta

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Singapura, 09 April 2024 — Mobile-health Network Solutions (“MNDR” atau “Syarikat”) penyedia penyelesaian telekesisiwaan terkemuka di Singapura, hari ini mengumumkan penetapan penawaran awam permulaan saham berkomitmen agregat 2,250,000 Saham Biasa Kelas A (“Penawaran”). Penawaran ini ditetapkan pada harga $4.00 setiap saham (“Harga Penawaran”).

Syarikat telah memberi broker tunggal hak opsyen selama 45 hari untuk membeli sehingga 337,500 Saham Biasa Kelas A tambahan pada Harga Penawaran, mewakili 15% Saham Biasa Kelas A yang dijual dalam Penawaran (“Over-allotment”).

Dengan menganggap Over-allotment dilaksanakan, Syarikat dijangka menerima hasil kasar sebanyak $10.35 juta, sebelum menolak diskaun dan yuran broker dan anggaran perbelanjaan penawaran.

Saham dijangka mula diperdagangkan di NASDAQ Stock Market LLC di bawah tanda dagangan “MNDR” pada 10 April 2024. Penawaran dijangka ditutup pada atau sekitar 12 April 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa.

Network 1 Financial Securities, Inc. (“Network 1”), broker/dealer perkhidmatan penuh, bertindak sebagai pengurus buku tunggal tunggal untuk Penawaran. Sidley Austin LLP, Rajah & Tann Singapore LLP, dan Harney Westwood & Riegels Singapore LLP bertindak sebagai penasihat undang-undang AS, Singapura dan Cayman masing-masing kepada Syarikat, dan Loeb & Loeb LLP bertindak sebagai penasihat undang-undang AS kepada Network 1 untuk Penawaran.

Penawaran ini diadakan mengikut permohonan pendaftaran Syarikat di Borang F-1 (Fail No. 333-277254), sebagaimana yang dipinda, sebelum ini difailkan dengan, dan kemudian diisytiharkan sah oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (“SEC”) pada 27 Mac 2024. Penawaran ini hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada permohonan pendaftaran. Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Salinan prospektus akhir berkaitan dengan Penawaran boleh diperolehi, apabila tersedia, daripada Network 1 Financial Securities, Inc., 2 Bridge Avenue, Suite 241 Red Bank, NJ 07701, melalui telefon di +1 732 758 9001 atau emel di . Selain itu, salinan prospektus akhir, apabila tersedia, berkaitan dengan Penawaran boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Rangkaian ini telah disediakan untuk maklumat sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau soalan tawaran untuk membeli sekuriti Syarikat, dan sekuriti tersebut tidak akan ditawarkan atau dijual di Amerika Syarikat tanpa pendaftaran atau pengecualian berkenaan daripada pendaftaran, dan tidak akan ada tawaran, soalan atau jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa undang-undang yang lain.

Tentang Mobile-health Network Solutions

Kami ialah penyedia penyelesaian telekesisiwaan terkemuka di Singapura, berdasarkan bilangan negara yang diliputi oleh platform kami MaNaDr, termasuk negara-negara di rantau Asia Pasifik. Kami menyediakan perkhidmatan kami di atas platform MaNaDr, yang boleh diakses melalui aplikasi mudah alih dan laman web kami. Kami melayani kedua-dua komuniti pengguna, dengan menawarkan perhatian perubatan yang peribadi dan boleh dipercayai kepada pengguna di seluruh dunia, serta komuniti penyedia kesihatan, dengan membenarkan mereka mempunyai jangkauan yang lebih luas kepada pengguna melalui klinik maya tanpa sebarang kos permulaan dan keupayaan untuk menyambung ke rangkaian rakan sebaya global dan rakan kongsi. Melalui aplikasi mudah alih kami, kami menawarkan pengguna dengan pelbagai penyelesaian telekesisiwaan yang licin dan bebas kesusahan, yang merangkumi perkhidmatan teleperundingan, termasuk penerbitan sijil perubatan elektronik dan penghantaran ubat-ubatan ke rumah pengguna, serta perkhidmatan peribadi lain seperti program pengurusan berat badan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

PENYATAAN MENDATANG

Beberapa kenyataan yang terkandung dalam rangkaian ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan, serta mana-mana kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan fakta sejarah, mungkin merupakan “penyataan mendatang” dalam maksud Private Securities Litigation Reform Act 1995. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “menganggarkan”, “mengharapkan”, “berniat”, “merancang”, “berpotensi”, “meramalkan”, “sepatutnya” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti penyataan mendatang, walaupun tidak semua penyataan mendatang mengandungi perkataan pengenalan ini. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang ditunjukkan oleh penyataan mendatang ini disebabkan pelbagai faktor penting, termasuk: ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan penyelesaian penawaran awam seperti yang dijangka atau langsung, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” prospektus awal yang difailkan dengan SEC. Oleh itu, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan terhadap mana-mana penyataan mendatang dalam rangkaian ini. Mana-mana penyataan mendatang yang terkandung dalam rangkaian ini hanya membincangkan tarikh ini, dan Mobile-health Network Solutions secara khusus menafikan sebarang obligasi untuk mengemas kini penyataan mendatang, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur Mobile-health Network Solutions:

2 Venture Drive, #07-06/07 Vision Exchange

Singapura 608526

(+65) 6222 5223

Emel:

Soalan Broker:

Network 1 Financial Securities, Inc.

Adam Pasholk, Pengarah Urusan Bank Pelaburan

2 Bridge Avenue, Suite 241

Red Bank, NJ 07701

(+1) 732 758 9001

Emel:

Soalan Hubungan Pelabur:

Skyline Corporate Communications Group, LLC

Scott Powell, Presiden

1177 Avenue of the Americas, 5th Floor

New York, New York 10036

Pejabat: (646) 893-5835

Emel: