Metro Washington dan Virginia Chapters of Associated Builders and Contractors Menghormati Scott-Long Construction Inc.

SLCLogo

Projek pembinaan Metro DC dihormati dengan Anugerah Kecemerlangan Pembinaan

Chantilly, Virginia 2 Okt 2023 – Scott-Long Construction Inc., sebuah syarikat pembinaan komersial terkemuka di Virginia, amat gembira untuk mengumumkan pengiktirafan dalam pertandingan Anugerah Kecemerlangan Pembinaan 2023 yang dianjurkan oleh Chapter Metro Washington dan Virginia Persatuan Kontraktor dan Pembina. Pelaksanaan cemerlang syarikat terhadap kerja-kerja pengubahsuaian di The Fourth Presbyterian Church dan The Montebello Community Center telah meraih pengiktirafan dalam Anugerah Kecemerlangan Pembinaan 2023.

Pengubahsuaian yang berjaya di The Fourth Presbyterian Church dan Pusat Komuniti Montebello menggambarkan komitmen John Long dan pasukannya terhadap kecemerlangan dalam setiap usaha pengubahsuaian. Pengiktirafan sedemikian menunjukkan dedikasi, kepakaran dan kerja keras yang luar biasa daripada para profesional pembinaan komersial Scott-Long Construction Inc. yang berbakat.

Majlis anugerah Kecemerlangan dalam Pembinaan dijadualkan berlangsung pada hari Rabu, 20 September 2023, di The Ritz Carlton di Tysons Corner. Acara berprestij ini menghimpunkan pemimpin industri, arkitek, pemilik/pemaju, pasukan projek, dan subkontraktor untuk satu malam sambutan dan pengiktirafan yang tidak dapat dilupakan.

Selain projek yang memenangi anugerah di The Fourth Presbyterian Church dan Pusat Komuniti Montebello, penyertaan Scott-Long Construction Inc. untuk pujian atas pengubahsuaian yang dilakukan di Gereja Presbyterian Alexandria, HCA Tysons FSED, IFMC Grossing/Cyto Flow Lab, dan Pemulihan Menara Loceng Gereja St. Peter juga telah mendapat pengiktirafan oleh program Anugerah Kecemerlangan dalam Pembinaan. Pengiktirafan ini membuktikan komitmen berterusan syarikat untuk menyampaikan projek terbaik dan memberi sumbangan positif kepada komuniti.

Mengenai Scott Long Construction

Scott-Long Construction adalah pemimpin dalam industri pembangunan dan pembinaan sejak 1961. Terletak di Kawasan Metropolitan Washington, Scott-Long Construction telah membina beberapa hubungan jangka panjang melalui perkhidmatan Pengurusan Kontrak Am dan Pengurusan Pembangunan. Pendekatan yang diambil meletakkan pelanggan di barisan hadapan dengan menjaga tujuan, matlamat dan persepsi mereka. Scott-Long juga telah membangunkan hubungan yang kukuh dengan rakan kongsi reka bentuk, subkontraktor, dan vendor untuk memperkuat usaha menyampaikan produk berkualiti.

Media Contact

Heppard PR & Consulting

*****@gmail.com

http://www.CherylHeppard.com

Sumber: Scott-Long Construction