Menavigasi Masa Depan Teknologi: Kehadiran Zoondia di GITEX Global 2023

Gitex Global 2023 Zoondia

Thiruvananthapuram, Kerala 9 Okt 2023  – Alami Kemajuan Teknologi di GITEX Global 2023

Merangkul masa depan dengan kegembiraan tanpa batas, kami bersedia untuk memulakan perjalanan kami ke alam teknologi canggih, bersedia untuk bersinar di pentas besar GITEX Global 2023. Acara akan datang ini dijadualkan berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Dubai yang berprestij, berlangsung dari 16 hingga 20 Oktober 2023. Kami mengundang anda dengan ikhlas untuk menyertai kami semasa acara ini, dengan booth kami boleh diakses antara 11:00 pagi hingga 5:00 petang.

Komitmen Kami kepada Kemajuan Teknologi

Sebagai syarikat pembangunan perisian kustom terkemuka, Zoondia tidak sabar untuk berhubung dengan peminat teknologi, pemikir terkemuka, dan profesional industri semasa perhimpunan transformatif ini.

Penyertaan kami menekankan komitmen kami yang tidak berbelah bagi terhadap kemajuan teknologi. Dengan sejarah menyesuaikan diri dengan tren baru dan menyampaikan penyelesaian canggih, Zoondia dilengkapi dengan baik untuk memberi impak yang signifikan.

Menyambung dan Bekerjasama

Apa yang membezakan kehadiran Zoondia di GITEX Global 2023 adalah hasrat kami yang ikhlas untuk melibatkan diri dengan inovator rakan sejawat. Kami menjemput anda untuk melawat booth kami dan terlibat dalam perbincangan tentang idea-idea pemangkin perubahan. Bersama-sama, kita boleh menggariskan laluan untuk masa depan teknologi.

Membebaskan Potensi dengan Zoondia

Pasukan Zoondia akan bersedia, tidak sabar untuk berhubung dengan anda dan meneroka potensi kerjasama. Sama ada anda startup dengan visi atau perusahaan mapan yang ingin meningkatkan kehadiran digital anda, kepakaran Zoondia dalam pembangunan perisian kustom boleh menjadi aset berharga dalam mencapai objektif anda.

Sertai Zoondia di GITEX Global 2023

GITEX Global 2023 menawarkan peluang untuk berinteraksi dengan pakar Zoondia, memperoleh wawasan tentang tren teknologi terkini, dan mengetahui bagaimana penyelesaian perisian kustom boleh memberi kuasa kepada perniagaan anda dalam lanskap digital yang berubah dengan pesat.

Jadi, tandakan tarikh anda pada 16 hingga 20 Oktober 2023, dan pergi ke Pusat Dagangan Dunia Dubai. Zoondia menjemput anda menjadi sebahagian daripada perjalanan menarik ini, di mana inovasi tiada sempadan, dan masa depan matang untuk eksplorasi.

Rakan Kongsi dengan Zoondia

Sertai kami di GITEX Global 2023, dan bersama-sama, mari bentuk masa depan teknologi. Jika anda mencari rakan kongsi untuk mengemudi lanskap teknologi yang sentiasa berubah, Zoondia adalah pilihan ideal anda.

Hubungi kami melalui e-mel di sales@zoondia.com atau lawati Booth: H26 – B50 – 30 untuk berhubung dengan pasukan pakar kami.

Media Contact

Zoondia Software Pvt. Ltd.

sales@zoondia.com

04714017676

T-2, 7th Floor, Thejaswini Building, Technopark, Trivandrum- 695581, Kerala, India.

https://www.zoondia.com/

Sumber: Zoondia Software Pvt. Ltd.