Memperkenalkan Era Pod Baharu: Temui ARGUS G2 mini, Ahli Baharu dalam Keluarga VOOPOO ARGUS Pod di AS

Lead to a New Era of Pod: Meet with VOOPOO ARGUS Pod Family’s New Member ARGUS G2 mini in the US

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Julai 05, 2024 — VOOPOO, syarikat vape terkemuka di dunia, baru-baru ini telah melancarkan produk terbarunya, ARGUS G2 mini. Sebagai ahli baru VOOPOO ARGUS Pod Family, ARGUS G2 mini hadir di Amerika Syarikat dengan prestasi tinggi, dan menggabungkan portabiliti dan kemampuan membeli pakai untuk memimpin era pod yang baru!

Selepas ARGUS G2 utama mendapat populariti yang tinggi di Amerika Syarikat, VOOPOO melancarkan ahli baru ARGUS Pod Family, ARGUS G2 mini. Ia adalah versi bersaiz mini ARGUS G2 tetapi masih dengan prestasi tinggi, memberikan pilihan baru yang berkesan dari segi kos. Dari ARGUS G, ARGUS G2 hingga ARGUS G2 mini, VOOPOO sentiasa berdedikasi untuk memenuhi pelbagai permintaan vaping pengguna yang berbeza.

Ahli baru ARGUS Pod Family, ARGUS G2 mini menggabungkan aspek terbaik produk pakai buang, sistem terbuka, dan sistem pod tertutup untuk memberikan pilihan baru kepada pengguna dan meningkatkan pengalaman pengguna. Badannya yang lebih padat menikmati prestasi tinggi pod, termasuk kuasa tinggi maksimum 30 W, kapasiti bateri besar 1200 mAh, dan penyesuaian aliran udara yang tepat. Ia juga meneruskan rasa yang lancar ARGUS G2 dan menampilkan 3X peningkatan ARGUS Top Fill Cartridge, membolehkan pengguna menikmati pengalaman vaping yang luar biasa.

Super 3X Upgraded Cartridge, Super Taste
ARGUS G2 mini dilengkapi dengan kartrij super, yang mempunyai kapasiti besar 3 mL, tiada kebocoran minyak selepas 30 hari berdiri, jangka hayat lama selama 90 hari, dan ciri pengisian atas yang mudah, yang memberikan pengalaman rasa super. Berbanding dengan kartrij lain di pasaran, ARGUS Top Fill Cartridge menikmati rasa yang lebih tahan lama. Tambahan pula, ARGUS Top Fill Cartridge yang baru juga sepadan dengan semua peranti ARGUS Pod Family dengan iCOSM CODE, memberikan pengguna pengalaman vaping yang pelbagai.

30 W Super Power, 1200 mAh Super Battery Life
Dengan output stabil maksimum 30W, dilengkapi dengan cip Gen Ai, ARGUS G2 mini secara bijak memadankan kuasa terbaik mengikut rintangan gegelung yang berbeza, memaksimumkan pemulihan rasa dan kepenuhan awan. Plus bateri besar 1200mAh yang kuat, sekali dicas penuh boleh bertahan selama 3 hari, membebaskan pengguna daripada kebimbangan bateri apabila mereka berada di luar.

Unique Balance, Transitioning from Disposables
Yang penting, ARGUS G2 mini menggabungkan prestasi tinggi sistem pod dengan portabiliti dan kemampuan membeli pakai vape pakai buang, menjadikannya tawaran yang benar-benar unik dan menarik di pasaran. Keseimbangan kuasa, kemudahan, dan keberkesanan dari segi kos ini membezakan ARGUS G2 mini sebagai peranti yang mesti dimiliki untuk vapers yang mencari penyelesaian serba lengkap yang luar biasa. Dan ia adalah pilihan yang sangat baik untuk pengguna pod sistem terbuka dan pakai buang.

VOOPOO ARGUS G2 mini, produk baru yang membawa kepada era pod yang baru. Dengan gabungan kuasa, kebolehpercayaan, kepelbagaian, keberkesanan dari segi kos, dan kesesuaian untuk beralih dari vape pakai buang yang tidak dapat ditandingi, peranti ini bersedia untuk mentakrifkan semula cara vapers menghampiri rutin vaping harian mereka. Bersiaplah untuk meningkatkan pengalaman vaping anda dengan ARGUS G2 mini, salah satu pilihan terbaik dalam pod vape yang berkesan dari segi kos dan inovatif untuk tahun 2024.

Datanglah untuk bertemu ARGUS G2 mini dan ARGUS Top Fill Cartridge di Amerika Syarikat! Terus perhatikan untuk maklumat lanjut mengenai VOOPOO! Untuk maklumat lanjut, sila semak laman web rasmi VOOPOO:

WARNING: Produk ini mengandungi nikotin yang merupakan bahan yang sangat ketagihan.

Company: Shenzhen Woody Vapes Technology Co.,Ltd
Contact Person: Rita.wu
Email: rita.wu@voopootech.com
Website: https://www.voopoo.com/
City: Shenzhen
Address: 19/F, Block A, Coolpad Building, High-tech Industrial Park (North Zone), Nanshan District, Shenzhen

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.