MDC Gifts Perkenalkan Koleksi Pembuka Botol Baharu

Essex, United Kingdom 3 Okt 2023 – Barangan penambahbaikan rumah sebagai hadiah semakin mendapat permintaan dan orang ramai suka menunjukkan keprihatinan dan kasih sayang mereka kepada rakan-rakan, keluarga dan saudara-mara dengan menghadiahkan vas, alatan minuman dan aksesori yang menarik. Berpusat di London, MDC Gifts (Maison Des Cadeaux) memimpin gelombang pasaran dengan kategori barangan rumah baharu, termasuk perkakasan dan kaca dapur.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif, pasaran pembuka botol mengalami lonjakan senyap, dan terdapat keinginan untuk reka bentuk trendi yang menggabungkan kemudahan, bentuk, estetika dan harga. Ia adalah alat praktikal yang penting untuk dapur dan bar rumah.

Dalam segmen kaca, syarikat baru-baru ini memperkenalkan item trendi, termasuk Pembuka botol. Terdapat lebih banyak jenis produk, seperti pembuka botol logam, dan reka bentuk baharu pembuka botol logam yang dipasang di dinding.

MDC menawarkan pelbagai kaca dengan pembuka botol, kaca, dulang, balang, penyumbat, dan aksesori lain yang berguna dalam kehidupan seharian selain mempercantik rupa dapur. Anda juga boleh memilih dari bekas Tiki, balang dan cawan.

MDC Gifts sedang menguji pelbagai pembuka botol yang lebih mudah dengan reka bentuk unik yang memukau pemberi hadiah. Pembuka botol datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Pembuka botol

datang dalam reka bentuk klasik dan vintage, seperti pembuka botol koleksi dalam logam, perak dan gangsa.

Terdapat banyak jenis pembuka botol, daripada yang kecil dan nipis hingga yang dipasang pada dinding yang akan dengan mudah mengukir sisi kabinet dapur.

Eksekutif itu menyatakan bahawa pembuka botol datang dalam pelbagai bahan tahan lasak, seperti aloi zink dan keluli tahan karat. Pembuka botol ini membolehkan anda membuka minuman kegemaran anda dengan hebat.

Pembuka botol juga mewakili gaya hidup yang memberi kesan yang kuat kepada pelanggan. Pembuka botol juga termasuk pembuka bir. Ia boleh disesuaikan untuk parti dan perjalanan dengan versi ringan dan mini.

Anda boleh membeli pembuka botol dalam talian dan luar talian dari MDC Gifts, tambah Ketua Pegawai Eksekutif, menyatakan pilihan anda Pembuka botol logam dan jenis pembuka tin direka. Inovasi lain termasuk pembuka botol dengan sekatan.

Belilah pembuka pintu yang mudah dari selesa rumah anda dan dapatkan semua pembelian anda dihantar terus ke pintu rumah anda.

Ketua Pegawai Eksekutif mendapati bahawa MDC Gifts telah menjadi kedai satu henti untuk hadiah istimewa merentasi banyak kategori. Produk unik memukau pelanggan dengan kreativiti estetika MDC melalui kerjasama dengan pereka berbakat.

Koleksi luas MDC, termasuk pembuka botol bergaya, memastikan hadiah terbaik, sempurna untuk setiap kesempatan, dan dihantar terus ke alamat pelanggan tanpa kesusahan di jalan.

Media Contact

Maison Des Cadeaux

sales@mdcgifts.com

https://mdcgifts.com/

Sumber: Maison Des Cadeaux