ManekTech, Sebuah Syarikat Teknologi Terkemuka, Mengunjungi Dubai dari 14 Okt hingga 14 Nov 2023.

Dubai Web Pop Up Banner

ManekTech, sebuah syarikat perisian, web, dan pembangunan aplikasi mudah alih terkemuka, akan melawat Dubai dari 14 Oktober hingga 14 November 2023.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 4 Oktober 2023 – ManekTech, sebuah syarikat perisian, web, dan pembangunan aplikasi mudah alih terkemuka, akan datang ke Dubai dari 14 Oktober hingga 14 November 2023. Lawatan ini bertujuan untuk mewujudkan perkongsian perniagaan baru dan mengukuhkan hubungan pelanggan sedia ada. Pengasas Bersama kami, Encik Dilip Manek, dan Naib Presiden Jualan Global, Encik Jignen Pandya, akan menghadiri acara berprestij GITEX GLOBAL, Pameran Teknologi & Startup Terbesar Dunia, yang dijadualkan dari 16 hingga 20 Oktober di Pusat Dagangan Dunia Dubai. Acara ini berdiri sebagai puncak dalam perhimpunan teknologi global, dan kami sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada pameran istimewa ini!

Jangan lepaskan peluang untuk bertemu beberapa pakar teknologi terbaik di Dubai!

ManekTech berdiri sebagai penyedia penyelesaian IT terkemuka yang beribu pejabat di India. Ditubuhkan pada tahun 2011, syarikat ini telah memenangi beberapa anugerah dan pengiktirafan kerana menyampaikan penyelesaian IT yang sangat berharga, berorientasikan perniagaan, dan dinamik kepada pelanggan global yang pelbagai. ManekTech membantu usahawan dan perniagaan berskala kecil, sederhana dan besar dengan penyelesaian IT generasi seterusnya, lincah dan canggih yang direka untuk memberdayakan perniagaan untuk masa depan.

Bertemu dengan pakar teknikal teratas Dubai untuk meneroka idea inovatif anda.

Dengan pengalaman kaya selama satu dekad dalam industri IT, ManekTech telah berjaya melayani 500+ pelanggan global dan menyiapkan 2500+ projek. Metodologi mereka melibatkan pendekatan pembangunan berasaskan penyelidikan dan lincah, merekabentuk penyelesaian inovatif, generasi seterusnya, dan berteknologi tinggi yang menyuntik pertumbuhan perniagaan dan memastikan kejayaan. Memiliki pasukan 350+ pembangun, pereka, dan penganalisis kualiti, ManekTech komited untuk mencipta penyelesaian IT berorientasikan pelanggan yang tahan lama dan berkembang.

Selain itu, infrastruktur mereka canggih, dilengkapi dengan alat canggih untuk memenuhi permintaan projek rumit. Pengalaman luas pasukan membolehkan mereka merekabentuk penyelesaian kelas teratas, memposisikan perniagaan anda dengan kelebihan daya saing melalui tawaran terbaik dalam kelas.

Gunakan kepakaran mereka untuk membangunkan penyelesaian IT kelas tinggi, boleh skala, dan kaya dengan ciri yang diadaptasi untuk memenuhi keperluan perniagaan anda dan melampaui jangkaan anda.

Mengapa anda perlu bertemu ManekTech di Dubai?

# Untuk bekerjasama dengan rakan teknikal terbaik.

# Untuk meneroka idea perniagaan anda.

# Untuk membincangkan kemungkinan projek untuk memacu pertumbuhan.

# Untuk meneroka peluang perkongsian.

# Untuk mempelajari strategi pertumbuhan perniagaan baru.

# Untuk membincangkan idea yang tepat dengan orang yang tepat untuk memacu pertumbuhan.

Bertemu pasukan dinamik ManekTech untuk wawasan baru daripada pakar industri dan peluang untuk menjalin perkongsian yang kukuh dengan raksasa teknologi ini. Buka peluang yang mendorong kejayaan dan mempercepatkan pertumbuhan perniagaan anda.

Bagaimana untuk menjadualkan mesyuarat dengan ManekTech di Dubai?

Untuk menjadualkan mesyuarat dengan ManekTech di Dubai, cukup e-mel pasukan mereka di jignen@manektech.net atau hubungi +91 70432 13496. Selain itu, anda boleh melawat Halaman Lawatan Dubai ManekTech untuk mendapatkan maklumat hubungan tambahan dan untuk mengisi borang permintaan mesyuarat. Jangan lepaskan peluang untuk berhubung dengan inovator teknologi di Dubai dan meneroka peluang kerjasama!

Wakil kami akan menghubungi anda, terlibat dalam perbincangan terperinci tentang keperluan khusus anda, dan menyelaraskan untuk menjadualkan temu janji dengan sewajarnya.

Mari kita wujudkan sesuatu yang berkesan bersama-sama dengan minda teknologi paling inovatif.

Jumpa anda segera di Dubai!

Kami tidak sabar untuk bertemu usahawan, CEO permulaan, dan syarikat berskala kecil & sederhana untuk meneroka peluang perniagaan yang berpotensi. Mari berhubung dan mewujudkan laluan menuju kejayaan bersama!

Media Contact

Jignen Pandya

jignen@manektech.net

4th Floor, Timber Point, Prahalad Nagar Road, Ahmedabad, Gujarat – 380015

https://www.manektech.com/

Sumber :ManekTech