Lelaki di sebalik Projek FDI terbesar Grenada.

VP Galli Khurelee Hengsheng group

Dubai, United Arab Emirates Oktober 29, 2023 ¬†–¬†Kumpulan Hengsheng menamakan Galli Khurelee sebagai Naib Presiden Baharu Pasaran Global.

Linkedin

Kumpulan Hengsheng (www.hscbi.com), salah satu pemaju hartanah terbesar dan agen pemasaran terkemuka untuk CIP Grenada, hari ini mengumumkan perlantikan Galli Khurelee sebagai Naib Presiden Pasaran Global, berkuat kuasa serta-merta.

Dalam peranan baharu ini, Khurelee akan bertanggungjawab menyelia jualan dan pembangunan perniagaan global Hengsheng di seluruh perkhidmatan dan geografi. Beliau akan memimpin strategi pemasaran global syarikat dan bekerjasama rapat dengan pemimpin serantau untuk mengenal pasti peluang pasaran baharu dan mempercepatkan pertumbuhan.

“Kami gembira menyambut Galli ke pasukan eksekutif kami pada masa yang menggembirakan ini untuk Hengsheng,” kata CEO Harley Hou. “Keahlian antarabangsa mendalamnya dalam pembangunan perniagaan antarabangsa dan rekod kejayaan memacu ekspansi global untuk organisasi menjadikannya pemimpin ideal untuk meningkatkan strategi pasaran global kami ke tahap berikutnya.”

Khurelee membawa lebih 10 tahun pengalaman kepimpinan pemasaran dan jualan global ke Kumpulan Hengsheng. Beliau telah dipromosikan dari dalam syarikat dari peranan sebelumnya sebagai pengarah serantau Wilayah Timur Tengah, di mana beliau meningkatkan secara mendadak jangkauan global dan hasil syarikat. Sebelum itu, Khurelee memegang jawatan pemasaran antarabangsa kanan di beberapa syarikat kewangan dan imigresen terkemuka di seluruh Timur Tengah dan Eropah.

“Saya terhormat menyertai Kumpulan Hengsheng dan memimpin pasukan pasaran global yang hebat,” kata Khurelee. “Hengsheng telah membina kehadiran global yang menakjubkan, dan saya berharap untuk bekerjasama rapat dengan kakitangan serantau kami untuk mengenal pasti peluang pertumbuhan yang memanjangkan lagi jangkauan syarikat dan menyediakan perkhidmatan lebih baik kepada pelanggan antarabangsa kami.”

Khurelee akan berpangkalan di ibu pejabat pasaran global Kumpulan Hengsheng di Dubai.

Tentang Kumpulan Hengsheng

HSG ialah syarikat bersepadu pelbagai kebangsaan, yang menggabungkan pelaburan, pembangunan, dan perniagaan komoditi. Ia merupakan pemaju dan pengedar berautorisi Resort Kebangsaan Grenada. Dengan visi global, sikap terbuka, dan penyepaduan pesat ke pasaran resort pelancongan teratas dunia, HSG menyediakan perkhidmatan segi tunggal berkualiti dan pelbagai seperti pelancongan, persidangan dan pameran, pelaburan, dan program pelaburan melalui kerakyatan untuk elit global.

Pada 18 Mei 2019, HSG dan Kerajaan Grenada secara rasmi menandatangani perjanjian kerjasama untuk Resort Kebangsaan Grenada di Hotel Marina Bay Sands di Singapura, yang menandakan pelancaran rasmi projek kawasan bersepadu di Caribbean Selatan. Untuk maklumat lanjut, lawati www.hscbi.com.

Grenada Prime minister and Hengsheng Chairman

Media Contact

Hengsheng Group

*****@hengshenggrenada.com

907, menara binary, bay bisnes, dubai, UAE

http://www.hscbi.com

Sumber :Kumpulan Hengsheng