Lee Yewon memenangi KEJOHANAN WEMIX 2023

(SeaPRwire) –   WEMIX CHAMPIONSHIP 2023, kejohanan golf KLPGA pertama menawarkan hadiah wang crypto sepenuhnya dan dihoskan oleh pembangun permainan terkemuka Wemade, dimenangi oleh bintang golf tempatan yang sedang naik Lee Yewon.

Seoul, Korea Selatan, 21 Nov. 2023 — WEMIX CHAMPIONSHIP 2023, kejohanan golf KLPGA pertama menawarkan hadiah wang crypto sepenuhnya dan dihoskan oleh pembangun permainan terkemuka Wemade, dimenangi oleh bintang golf tempatan yang sedang naik Lee Yewon. 24 pemain termasuk 20 teratas dalam kedudukan KLPGA K, bersaing untuk jumlah hadiah keseluruhan rekod 1 juta WEMIX (AS$1.81 juta atau KRW 2.34 bilion). Lee, pemain nombor 2, membawa pulang 250,000 WEMIX (AS$452,500 atau KRW585 juta), bahagian pemenang terbesar wang hadiah kejohanan di litar.

  • Kejohanan KLPGA pertama menawarkan hadiah wang crypto sepenuhnya; menetapkan rekod baru KLPGA untuk jumlah keseluruhan hadiah dan bahagian pemenang
  • 24 pemain KLPGA bersaing untuk 1 juta WEMIX dalam hadiah dengan juara membawa pulang 250,000 WEMIX
  • Token NFT digunakan untuk mengesahkan akses ke Parking VIP sahaja, akses Suite NILE (suite hospitaliti VIP) dan memperoleh suvenir rasmi kejohanan dan barangan eksklusif

Dipersembahkan oleh NILE, platform NFT & DAO Wemade, WEMIX CHAMPIONSHIP menggunakan teknologi blockchain secara meluas melalui Token Tiket NFT yang mengandungi pelbagai fungsi seperti penyertaan kejohanan dan akses; voucer F&B, serta Hadiah NFT yang dianugerahkan kepada pemenang WEMIX CHAMPIONSHIP.
Tiket, hadiah, dan hadiah untuk kejohanan itu semuanya dikeluarkan dalam bentuk NFT dan diedarkan kepada penonton dan pemain. Token Tiket NFT membolehkan pemegangnya mengesahkan akses ke Parking VIP sahaja, memberikan akses ke Suite NILE (suite hospitaliti termasuk keistimewaan makan), serta suvenir dan barangan rasmi kejohanan eksklusif, semuanya melalui kemudahan telefon bimbit mereka.

PAPYRUS Wemade, pesanan komuniti berlandaskan blockchain ‘PAPYRUS’ berfungsi sebagai platform utama untuk menyampaikan maklumat penting kepada pembeli Token Tiket NFT dan menangani pertanyaan mereka; memberikan kunci skor langsung; dan memudahkan pelbagai aktiviti seperti pengesahan penyertaan untuk soalan jawapan. Undian beruntung juga diadakan di lokasi untuk pemegang Token Tiket NFT yang menyaksikan 12 penonton beruntung memenangi NFT eksklusif mengandungi 500 WEMIX setiap satu.

WEMIX CHAMPIONSHIP adalah sebahagian daripada rancangan Wemade untuk mencipta pengalaman berasaskan token berkaitan blok rantai untuk acara sukan dunia nyata yang akan membolehkan atlet berinteraksi lebih mendalam dengan peminat dan penonton.

Tentang WEMADE

Sebuah pemimpin industri yang diakui dengan pengalaman lebih 20 tahun dalam pembangunan permainan, WEMADE berpangkalan di Korea sedang memimpin perubahan sekali generasi kerana industri permainan beralih ke teknologi blockchain. WEMADE bertujuan untuk mempercepat penggunaan massa teknologi blockchain dengan membina ekosistem mega yang berorientasikan pengalaman, didorong platform dan berorientasikan perkhidmatan untuk menawarkan spektrum perkhidmatan Web3 yang intuitif, mudah, dan senang digunakan. Lawati untuk maklumat lanjut.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: Kevin Foo
PR-at-wemix.com