Kumpulan The Doorway Perkenalkan Alat Perkakas Berkuasa AI Revolusioner untuk Pekerja Perdagangan

Dalam satu lompatan besar yang dijangka mengubah dinamik sektor perdagangan Australia, The Doorway Group, melancarkan sumber bebas akses, canggih bertajuk “The Tradie’s ChatGPT Cheat Kit to Business Success.”

Geelong, Victoria 10 Okt 2023 – Dalam satu lompatan besar yang dijangka mengubah dinamik sektor perdagangan Australia, The Doorway Group, melancarkan sumber bebas akses, canggih bertajuk “The Tradie’s ChatGPT Cheat Kit to Business Success.”

Panduan menyeluruh ini, diperkaya oleh kecerdasan buatan, direka untuk mengubah cara tukang mengurus perniagaan mereka, mengawal kewangan mereka, dan mempertimbangkan langkah operasi penting.

Pengenalan panduan ini tepat pada masanya, terutama apabila Australia bergelut dengan kekurangan akut tukang mahir, seperti yang digariskan oleh Persatuan Industri Perumahan. Untuk memperumit cabaran, kajian oleh Prospa mendedahkan bahawa 10% pemilik perniagaan kecil dalam sektor perdagangan bekerja antara 50 hingga 59 jam seminggu. Lebih mengejutkan lagi, 16% melakukan 60 jam atau lebih, dengan lebih seperempat mencatatkan lebih daripada 50 jam seminggu.

Macdonald melahirkan penyelesaian inovatif ini dengan menggambarkan latar belakangnya yang kaya sebagai jurutera ayat ChatGPT ditambah dengan peranannya sebagai perunding perniagaan untuk perusahaan kecil. Merefleksikan perjalanannya, dia berkongsi, “Masa saya sebagai pembukuan untuk tukang, ditambah dengan akar keluarga saya yang mendalam dalam perdagangan, memberi saya wawasan unik. Apabila membincangkan buku elektronik yang berpotensi dengan sekutu perniagaan saya, Travis, dia dengan tepat menunjukkan keperluan untuk memenuhi keperluan tukang. Menerima pakai AI, pembantu yang kuat dan cepat, nampak sebagai langkah logik seterusnya, terutama memandangkan jadual sibuk yang sering digembar-gemburkan oleh profesional ini.”

Panduan Macdonald disusun dengan teliti, menangani banyak cabaran yang dihadapi tukang. Ia mempunyai lebih daripada 50 ayat sedia guna yang memenuhi pelbagai keperluan, dari meningkatkan produktiviti, memperhalus pemasaran, dan memanfaatkan media digital hingga penjanaan cepat tender dan draf kontrak.

Melampaui ini, kit alat memberi nasihat tentang strategi perniagaan yang diasah, kehalusan operasi, dan meningkatkan tawaran perkhidmatan. Secara kewangan, sumber ini membantu dalam merumuskan penetapan harga pragmatik sambil memberi tumpuan kepada trajektori pertumbuhan yang stabil–alat penting, terutama apabila memperhitungkan perbelanjaan turun naik yang berkaitan dengan buruh dan sumber.

Sorotan menonjol kit terletak pada sokongannya untuk keputusan yang berakar umbi dalam analitik data yang kukuh. Dengan AI sebagai terasnya, ChatGPT Cheat Kit menyediakan ayat yang memudahkan pilihan berasaskan bukti merentasi pelbagai dimensi perniagaan–dari taktik SEO hingga merangka penetapan harga yang kompetitif dan adil.

Menekankan pengurusan masa–satu aspek penting sektor perdagangan–panduan ini menerangkan kaedah untuk bijak mengagihkan tugas sambil meningkatkan kecekapan, berpotensi mendapatkan kembali berjam-jam berharga yang tak terkira. Di samping itu, dalam bidang di mana menonjolkan diri sendiri boleh menjadi sukar, kit alat menawarkan wawasan ke dalam penciptaan kandungan dan pemasaran strategik untuk memberi tukang kelebihan yang berbeza.

Walaupun kit alat ini direka untuk spektrum luas tukang, intipatinya melampaui garis panduan teknikal semata-mata. Ia seiring dengan kesadaran industri yang mendalam dan dikonsepkan sebagai respons belas kasihan kepada kesusahan harian tukang.

Buka untuk muat turun percuma di platform rasmi The Doorway Group, “The Tradie’s ChatGPT Cheat Kit to Business Success” melambangkan dedikasi Macdonald untuk memperhalus operasi harian tukang, menjadikan perjalanan profesional mereka lebih lancar, menguntungkan, dan memberi ganjaran. Bagi mereka dalam sektor perdagangan yang bercita-cita untuk memperkuat wawasan perniagaan dan kecekapan operasi mereka, panduan ini menandakan lompatan transformatif, menandakan era baru di mana industri menerima pakai teknologi avant-garde dan bergantung pada strategi berasaskan data kukuh untuk kejayaan jangka panjang.

Dapatkan salinan anda sekarang di https://www.thedoorway.com.au/pages/resources

Sumber:

– https://hia.com.au/our-industry/newsroom/economic-research-and-forecasting/2022/07/shortage-of-building-trades-remains-acute

https://www.prospa.com/wp-content/uploads/2019/01/prospa_economic-impact-report_2019.pdf