Kumpulan Pendaftaran Negara Mendapatkan Sijil Tambahan

National Registrations Group

Atlanta, Georgia 10 Okt 2023 ¬†–¬†National Registration Group, (NRG) sebuah syarikat perundingan, penulisan, dan penyerahan cadangan terkemuka dengan sukacitanya mengumumkan bahawa mereka telah memperoleh Sijil Kerajaan tambahan untuk syarikat-syarikat berikut:

  • Hearing Concepts, Inc – WOSB
  • OQT Trucking LLC – GA-DBE
  • Mystique Consulting Services, Inc – MBE NMSDC
  • Big Hicks Family Trucking – TX-DBE
  • Solel Media Company – HUBZone

“Sijil-sijil ini membolehkan pelanggan kami untuk berkhidmat kepada semua pembelian Kerajaan Persekutuan, Negeri, dan Perbandaran; Sijil Khusus Negeri meningkatkan kemungkinan agar mereka dapat membida Kontrak Negeri dengan berkesan,” kata Donna B., Pengarah Kanan di www.nationalregistrationgroup.com. Beliau meneruskan: “Kami menyediakan syarikat-syarikat dengan pasukan pakar untuk membantu dalam pemasaran, perundingan, penulisan, dan penyerahan cadangan untuk peluang perikatan awam (kerajaan) dan swasta (korporat dan/atau bukan untung).”

Sijil Perniagaan adalah elemen penting perniagaan kecil; ia memudahkan proses perolehan dengan organisasi kerajaan dan merupakan alat pra-saringan penting untuk kebanyakan agensi kerajaan persekutuan, negeri, dan perbandaran. National Registration Group bekerja dengan pemilik perniagaan untuk membantu membimbing dan mengemudi mereka melalui kertas kerja dan keperluan rekod yang mencabar yang sering menjadi keperluan untuk majoriti Sijil Perniagaan Kecil.

Mengenai National Registrations Group.com:
Selama lebih 20 tahun, www.nationalregistrationgroup.com telah menghubungkan perniagaan kecil dengan penyelesaian pembelian kerajaan. Kami telah mendaftarkan lebih daripada 20,000 perniagaan dalam pangkalan data SAM.gov dan terus memberikan syarikat yang mematuhi FAR kepada kerajaan yang bersedia untuk menjual perkhidmatan mereka. Apabila anda memilih NRG untuk mengendalikan pendaftaran dan permohonan B2G anda, anda mendapat ketenangan minda mengetahui syarikat anda akan ditubuhkan dengan betul dan cekap untuk memaksimumkan keputusan anda di pasaran kerajaan. Untuk ketahui lebih lanjut dan menyemak senarai lengkap Sijil Kerajaan yang tersedia, lawati: www.nationalregistrationgroup.com

Hubungi Kami: contact@nationalregistrationgroup.com

Atau Panggil: Donna B., Pengarah Kanan di (855) 336-6685

TAMAT

Media Contact

National Registration Group | Donna B., Senior Director

contact@nationalregistrationgroup.com

(855) 336-6685

http://www.nationalregistrationgroup.com

Sumber: National Registration Group