Kingsoft Cloud akan Laporan Keempat Triwulan dan Kewangan Tahun Kewangan 2023 pada 20 Mac 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, 08 Mac 2024 — Kingsoft Cloud Holdings Limited (NASDAQ: KC and HKEX: 3896) (“Kingsoft Cloud” atau “Syarikat”), penyedia perkhidmatan awan bebas terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan yang belum diaudit untuk suku keempat dan tahun kewangan 2023 yang berakhir pada 31 Disember 2023 sebelum pasaran A.S. dibuka pada hari Rabu, 20 Mac 2024.

Pihak pengurusan Kingsoft Cloud akan menganjurkan persidangan panggilan pendapatan pada hari Rabu 20 Mac 2024 jam 8:15 am, Waktu Timur A.S. (8:15 pm, Waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama).

Maklumat Pra pendaftaran
Peserta boleh mendaftar persidangan panggilan itu dengan melayari https://register.vevent.com/register/BI01533ed48646479caee2aeaff27efdd8. Setelah pra pendaftaran siap, peserta akan menerima nombor talian, kod akses acara terus dan PIN akses unik.

Untuk menyertai persidangan, hanya perlu dail nombor dalam kalendar jemputan yang anda terima selepas pra pendaftaran, masukkan kod akses diikuti dengan PIN anda dan anda akan menyertai persidangan serta-merta.

Sebagai tambahan, webcast siaran langsung dan arkib persidangan panggilan itu juga boleh didapati di laman web hubungan pelabur Syarikat di http://ir.ksyun.com.

Mengenai Kingsoft Cloud Holdings Limited

Kingsoft Cloud Holdings Limited (NASDAQ: KC and HKEX: 3896) adalah penyedia perkhidmatan awan bebas yang terkemuka di China. Kingsoft Cloud telah membina platform awan yang komprehensif dan boleh dipercayai yang merangkumi infrastruktur awan yang meluas, produk awan yang canggih dan penyelesaian industri tertentu yang direka bentuk dengan baik merentas awan awam dan awan perusahaan.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari: http://ir.ksyun.com.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Kingsoft Cloud Holdings Limited
Nicole Shan
Tel: +86 (10) 6292-7777 Samb. 6300
E-mel: ksc-ir@kingsoft.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.