KETERANGAN — SPARTA AG Menyampaikan Laporan Amaran Awal

(SeaPRwire) –   HEIDELBERG, Jerman, 04 Dis 2023 — Pada 29 November 2023, 2,000,000 waran Syarikat Penerbangan Nikel Corp. (“Penerbit”) (TSX-V: FLYN) yang dipegang oleh SPARTA AG (“SPARTA”) dengan harga pelaksanaan $0.20 setiap waran telah tamat tempoh.

Sebelum tamat tempoh waran, SPARTA memegang 6,901,500 Saham dan 3,000,000 waran, mewakili 11.13% daripada jumlah saham yang dikeluarkan dan terbit, dengan mengambil kira pelaksanaan waran. Sebaik sahaja selepas tamat tempoh waran, SPARTA memegang 6,901,500 Saham dan 1,000,000 waran, mewakili 9.09% daripada jumlah saham yang dikeluarkan dan terbit, dengan mengambil kira pelaksanaan waran.

Menurut undang-undang sekuriti yang berkenaan, SPARTA mungkin, dari semasa ke semasa dan pada bila-bila masa, memperoleh Saham tambahan dan/atau sekuriti ekuiti, hutang atau sekuriti lain (secara kolektif, “Sekuriti”) Penerbit melalui pasaran terbuka atau cara lain, dan SPARTA menyimpan hak untuk melepaskan sebarang atau kesemua Sekuritinya melalui pasaran terbuka atau cara lain pada bila-bila masa, dan terlibat dalam urus niaga yang serupa berkaitan Sekuriti, bergantung kepada keadaan pasaran, perniagaan dan prospek Penerbit serta faktor-faktor lain yang relevan.

SPARTA ditubuhkan di bawah undang-undang Jerman dan perniagaan utamanya ialah melabur dana sendiri.

Untuk butir-butir lanjut berkaitan perkara di atas, sila rujuk Laporan Amaran Awal yang difailkan mengikut undang-undang sekuriti yang berkenaan, salinan boleh didapati di bawah profil Syarikat di laman web SEDAR di www.sedar.com, atau boleh didapati daripada SPARTA AG, Philipp Wiedmann (Ahli Lembaga), +49 6221 6492441, info@sparta.de.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.