Kemaskini Berskala Besar ‘Covenant Child’ BFLabs Akan Datang Tidak Lama Lagi

(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, 03 Jun 2024 — BFLabs telah mengumumkan pada 3hb bahawa permainan mudah alih ‘Covenant Child’ merupakan permainan yang besar dan akan dikemaskini pada bulan Jun.

‘Covenant Child’ mempunyai kemaskini besar yang kedua sejak permulaan OBT pada Disember lalu. Ia dijangka akan mempunyai taraf yang lebih tinggi, seperti pertumbuhan perwatakan yang lebih pantas dan mudah berbanding sekarang dan ia juga akan menggunakan gaya pertempuran yang lebih tertumpu pada sistem menunggu.

Kemaskini utama yang dilakukan ialah pemisahan pelanggan simpanan dalam pertempuran utama menghapuskan, dan para pengguna boleh menerima ganjaran berdasarkan masa yang mereka habiskan untuk menunggu. Selain itu, terdapat kandungan baharu yang sudah siap sedia untuk para pengguna seperti sistem ‘Dispatch’ yang menghantar watak-watak untuk dipadankan kepada syarat-syarat tertentu. Ia dijangka pengguna akan mendapat lebih banyak ganjaran daripada sistem tersebut. Untuk dirumuskan, ia dipinda untuk memudahkan pengguna memperoleh barangan. Maka, para pengguna tidak perlu lagi berlama-lama dalam permainan itu.

Untuk memenuhi keperluan pengguna dan memastikan permainan itu berjalan dengan lancar, BFLabs, penerbit permainan ini telah meneliti pendapat pengguna dan menyediakan pembukaan yang hebat. ‘Covenant Child’ yang telah melakukan OBT selama 5 bulan itu kini dijadualkan untuk pengenalan platform versi iOS dan Windows PC kepada platform yang lebih meluas sejajar dengan pembukaan rasmi pada bulan Julai.

‘Covenant Child’ yang telah diservis oleh BFLabs dan dibangunkan oleh mempunyai jalan cerita dan IP yang unik dan ia juga terus berusaha melakukan perubahan yang bersesuaian dengan genre permainan menunggu. Projek ini dijangka mempunyai prospek yang hebat kerana melalui beberapa usaha yang telah dilakukan seperti kolaborasi dengan platform NFT untuk kemudahan dan MOU dengan Teddy Bear Project.

Maklumat lanjut boleh didapati menerusi Discord rasmi Covenant Child.

Pautan Sosial

Medium:

Twitter:

Discord:

Telegram:

Facebook:

YouTube:

Hubungan Media

Jenama: Covenant Labs CO., LTD.

Hubungi: Pengurus Pasukan

E-mel:

Laman web:

SUMBER: Covenant Labs CO., LTD.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.