Kedai Kaviar Premium Singapore – Beli Daring, Hantar Dan Opsi Langganan Diumumkan oleh Nomad Caviar SG

(SeaPRwire) –   Singapura, 13 Februari 2024 — NOMAD Caviar Singapore, sebuah syarikat yang mengendalikan kedai dalam talian menjual ikan karang, menghantar terus dari ladang akvakultur mampan ke meja pelanggan. Tujuan menghantar terus kepada pelanggan, yang mengelakkan perantaraan, adalah untuk mengurangkan harga ikan karang secara mendadak, membolehkan ia menjadi lebih mudah didapati kepada lebih ramai orang.

Jason Cohen, pengasas NOMAD Caviar, sentiasa ingin menawarkan ikan karang yang bersumber dari ladang paling mampan untuk akhirnya menghapuskan persepsi biasa bahawa ikan karang adalah makanan mewah yang hanya boleh dimakan dalam jumlah kecil sahaja. Untuk maklumat lanjut sila lawati

Jason berkata, “Kami perlu berkongsi produk hebat ini dengan keluarga dan rakan-rakan kami. Masalahnya ialah kebanyakan orang yang kami ceritakan melihat ikan karang agak terlalu mahal dan ketinggalan zaman untuk mereka, tidak mengetahui manfaat kesihatan yang hebat dan perasa kompleks. Jadi, kami mempunyai idea yang hebat! Mengapa tidak menganjurkan pesta makan malam yang hebat dan memasukkan sedikit ikan karang yang lazat pada masa yang sesuai? Sekali para tetamu mencuba ia, mereka tidak dapat cukup dengan barang yang baik.”

kedai ikan karang terbaik

Dengan lebih ramai orang mendapat pendedahan kepada perasa ikan karang yang hebat, tidak lupa manfaat kesihatannya, permintaan untuk ikan karang semakin meningkat, yang menyebabkan masalah lain. Harga ikan karang meningkat disebabkan permintaan yang meningkat, inilah sebabnya Jason berfikir untuk mencari cara untuk mengurangkan kosnya. Dengan melakukan banyak kajian, perjalanan, dan berbagai-bagai uji kaji rasa, beliau berjaya mengenal pasti ladang yang sesuai untuk menyediakan ikan karang.

NOMAD Caviar Singapore menawarkan ikan karang Kaluga Hybrid dari sturgeon yang merupakan sepupu Beluga jinak yang menghasilkan butiran besar dan teguh dengan warna-warna pelbagai nisan coklat. Telur yang berasal dari sturgeon Kaluga dewasa mempunyai butiran teguh dan rasa mentega yang lembut dan bau krim. Baka ini merupakan hasil persatuan antara dua spesies sturgeon asli lembangan Sungai Amur, iaitu Huso dauricus, yang merupakan sepupu Beluga dan ikan air tawar terbesar di dunia, dan sturgeon Acipenser schrenckii (Amur).

ikan karang Kaluga Hybrid ini dibela secara lestari dan dipilih tangan untuk memastikan kualiti terbaik. Ia dibungkus dalam tin kedap udara untuk memastikan kesegaran dan membolehkannya dihantar terus ke rumah pelanggan di Singapura. Ia boleh disimpan dalam peti sejuk belum dibuka antara 0 hingga 2 darjah C selama sehingga dua minggu. Jika dibuka, pada suhu yang sama, ia boleh disimpan di peti sejuk selama sehingga 48 jam. Syarikat tidak mengesyorkan memasukkan ikan karang ke dalam pembekuan kerana ini akan mengubah perasanya dan teksturnya.

Juga tersedia melalui NOMAD Caviar Singapore ialah sudu ikan karang. Oleh kerana sudu logam biasa tidak disyorkan untuk ikan karang kerana ia boleh mengubah perasanya yang halus, sudu ikan karang yang ditawarkan oleh NOMAD mempunyai hujung mutiara ibu yang memastikan ia tidak akan memberi sebarang perasa tidak diingini kepada ikan karang.

NOMAD Caviar Singapore dilancarkan oleh Jason Cohen, veteran industri hospesiti, untuk memberi fokus kepada penyediaan ikan karang jinak dan lestari terbaik serta menghantarnya terus dari ladang akvakultur lestari ke pelanggan. Syarikat telah memutuskan untuk mengelakkan perantaraan untuk membolehkan mereka menyediakan ikan karang pada harga lebih mudah didapati, membolehkan lebih ramai orang menikmati ikan karang sebagai hidangan utama dan makanan harian, bukan hanya menyedut sedikit pada majlis khas sahaja. NOMAD Caviar sentiasa memastikan untuk mencari sumber terbaik dari segi kualiti, kos, dan kelestarian.

Mereka yang sedang mencari penghantaran ikan karang mampu di Singapura boleh memeriksa laman web NOMAD Caviar Singapore di

###

Untuk maklumat lanjut mengenai NOMAD Caviar Singapore, hubungi syarikat di sini:

NOMAD Caviar Singapore
Jason Cohen
+85297732233
hello@nomadcaviar.com
30 Cecil St, # 19-08 PRUDENTIAL TOWER, Singapore 049712

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Jason Cohen