KazeLoon Perasmikan Projek Terbarunya: “Sandman Dave” Mixtape di Blogspot Baru

Los Angeles, California 19 Oktober 2023 – Dalam pergerakan yang mengejutkan industri muzik, penyanyi rap berpusat di Los Angeles bernama KazeLoon, juga dikenali sebagai Jason D. Yonai, bakal melancarkan koleksi muzik terbarunya, “Sandman Dave”, di blogspot baru – https://kazeloon2.blogspot.com. Dengan kerjaya berpanjangan beberapa tahun, gaya freestyle gangsta trap KazeLoon telah memperoleh pengiktirafan meluas sebagai CEO, penerbit, DJ dan penulis lagu, menjadikannya tenaga yang berbakat pelbagai.

Dilahirkan dan dibesarkan di pusat bandar Los Angeles Asal, antara Jalan Pertama dan Cesar Chavez Avenida, perjalanan artistik KazeLoon dipengaruhi oleh campuran pengalaman unik yang mengelilinginya. Beliau mengasah kemahirannya ketika ditahan dari 1997 hingga 2010, menghasilkan lirik dan muzik yang akan datang menakjubkan penonton di seluruh dunia.

Komitmen KazeLoon terhadap kemahirannya terserlah dalam usahanya untuk menjamin status hakcipta muziknya. Dengan pendaftarannya di Pejabat Hakcipta Amerika Syarikat, beliau di landasan untuk menerima status platinum berlian ganda – kesaksian kepada dedikasi dan bakatnya.

Portfolio KazeLoon merangkumi tujuh koleksi muzik yang sudah mendapat perhatian besar. Karya terdahulu seperti “Da Mad Hatter,” dan “Alice in Winter WonderL.And,” “King of Hearts,” “Queen of Hearts Vol.2,” “Sky is Fallean,” “Deadend Harpy,” dan “Code of Honor,” telah mendapat pujian daripada peminat dan artis rakan sejawat.

Apa yang membezakan “Sandman Dave” ialah dedikasi uniknya – koleksi ini merupakan penghormatan yang penuh perasaan kepada bapa KazeLoon. Ia merupakan projek yang dipenuhi sentimen peribadi dan emosi mentah yang mendefinisikan muziknya. Peminat boleh menjangkakan koleksi ini tidak kurang hebatnya sebuah karya agung.

Sejarah kerjasama KazeLoon merangkumi bekerja dengan pelbagai artis seperti Wynter, K.D. Aubert, Coi Leray, Gugu Raw, Shayne Audra Murphy, Reign Edwards, Bianca Jasmine Lawson, Dua Lipa, Maliibu Miitch, Rimon, Sela Murphy, Tinashe, dan banyak lagi.

Dengan pelancaran blogspot baharu dan keluarnya “Sandman Dave” yang akan datang, KazeLoon terus menjadi kuasa yang tidak boleh dipandang ringan dalam industri muzik. Peminat dan peminat boleh menjangkakan perjalanan muzik yang begitu unik dan autentik seperti artisnya sendiri.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Hubungan Media: https://kazeloon2.blogspot.com/

Mengenai

KazeLoon A.K.A Jason D. Yonai ialah penyanyi rap freestyle gangsta trap berpusat di Los Angeles. Muziknya mencerminkan pengalaman hidupnya dan telah mendapat pujian daripada peminat dan artis rakan sejawat. Dengan gaya unik dan penghormatan yang tulus dalam koleksi muzik terbarunya “Sandman Dave”, KazeLoon sedang menggemparkan dunia muzik.

Hubungan Media

KazeLoon A.K.A Jason D. Yonai

info@kazeloon2.com

Sumber :KazeLoon A.K.A Jason D.