KANZHUN LIMITED akan Melaporkan Hasil Kewangan Suku Keempat dan Tahun Kewangan 2023 pada 12 Mac 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, 29 Feb 2024 — KANZHUN LIMITED (“BOSS Zhipin” atau “Syarikat”) (Nasdaq: BZ; HKEX: 2076), platform pengambilan pekerja dalam talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan konsolidasinya yang belum diaudit untuk suku keempat dan tahun penuh sehingga 31 Disember 2023, sebelum pasaran Amerika Syarikat dibuka pada Selasa, 12 Mac 2024.

Syarikat akan menganjurkan panggilan persidangan pada Selasa, 12 Mac 2024 jam 8:00 malam Waktu Beijing (8:00 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat) untuk membincangkan keputusan tersebut.

Peserta dikehendaki mendaftar awal untuk panggilan persidangan di:

Setelah mendaftar, peserta akan menerima emel yang mengandungi nombor dial peserta dan PIN peribadi yang unik. Maklumat ini akan membolehkan anda mengakses panggilan dengan segera. Peserta boleh mendaftar awal pada bila-bila masa, termasuk sehingga dan selepas masa permulaan panggilan.

Siaran langsung dan arkib panggilan persidangan akan tersedia di laman sesawang hubungan pelabur Syarikat di .

Tentang KANZHUN LIMITED

KANZHUN LIMITED mengendalikan platform pengambilan pekerja dalam talian terkemuka BOSS Zhipin di China. Syarikat ini menghubungkan pencari kerja dan pengguna perusahaan dengan cara yang cekap dan lancar melalui aplikasi mudah alih yang sangat interaktif, produk transformatif yang menggalakkan komunikasi dua hala, memberi tumpuan kepada cadangan pintar dan mencipta senario baharu dalam proses pengambilan pekerja dalam talian. Manfaat daripada pangkalan pengguna yang besar dan pelbagai, BOSS Zhipin telah membangunkan kesan rangkaian yang kuat untuk menyampaikan kecekapan pengambilan yang lebih tinggi dan memacu pengembangan yang pesat.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi: 

KANZHUN LIMITED
Hubungan Pelabur
Emel:

Di China:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
Emel:

Di Amerika Syarikat:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
Brandi Piacente
Telefon: +1-212-481-2050
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.