Kandi Technologies akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 dan Mengadakan Persidangan Panggilan pada 16 Mei 2024

(SeaPRwire) –   Jinhua, China, 13 Mei 2024 — Kandi Technologies Group, Inc. (NASDAQ GS: KNDI) (“Syarikat” atau “Kandi”) mengumumkan hari ini bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku pertama 2024 pada Khamis, 16 Mei 2024.

Syarikat telah menetapkan satu persidangan panggilan dan siaran langsung web untuk membincangkan keputusan kewangannya pada pukul 8:00 pagi Waktu Timur (8:00 malam Waktu Beijing) pada Khamis, 16 Mei 2024. Pengurusan akan menyampaikan ucapan yang telah disediakan untuk diikuti dengan sesi soalan dan jawab.
Butir-butir panggilan persidangan adalah sebagai berikut:

  • Nombor talian percuma: +1-877-407-3982
  • Nombor talian antarabangsa: + 1-201-493-6780
  • Siaran langsung web dan ulasan:

Siaran langsung audio web untuk persidangan juga boleh diakses dengan melawat halaman Hubungan Pelabur Kandi di laman web Syarikat di . Arkib siaran web akan tersedia di laman web Syarikat berikutan persidangan langsung.

Mengenai Kandi Technologies Group, Inc.

Kandi Technologies Group, Inc. (KNDI), berpusat di Zon Pembangunan Ekonomi Jinhua, Wilayah Zhejiang, terlibat dalam penyelidikan, pembangunan, pembuatan dan jualan pelbagai produk kenderaan. Kandi menjalankan operasi perniagaan utamanya melalui anak syarikatnya yang dimiliki sepenuhnya, Zhejiang Kandi Technologies Group Co., Ltd. (“Zhejiang Kandi Technologies”), dahulunya dikenali sebagai Zhejiang Kandi Vehicles Co., Ltd. dan anak syarikatnya termasuk Zhejiang Kandi Smart Battery Swap Technology Co., Ltd, dan SC Autosports, LLC (d/b/a Kandi America), anak syarikat milik penuh Kandi di Amerika Syarikat, dan anak syarikat milik penuhnya, Kandi America Investment, LLC. Zhejiang Kandi Technologies telah menubuhkan dirinya sebagai salah satu pengeluar utama bagi bahagian kenderaan listrik tulen dan kenderaan luar jalan di China.

Kenyataan Selamat Berpandu

Kenyataan akhbar ini mengandungi beberapa kenyataan yang mungkin termasuk “kenyataan prospektif”. Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah yang termasuk di sini adalah “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif ini kerap dikenal pasti dengan penggunaan penggunaan prospektif seperti “percaya”, “dijangka” atau ungkapan yang serupa, melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang terkandung dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia melibatkan andaian, risiko dan ketidakpastian, dan jangkaan ini mungkin terbukti salah. Anda tidak boleh menggantungkan kepercayaan yang berlebihan terhadap kenyataan prospektif ini, yang hanya berlaku pada tarikh kenyataan akhbar ini. Keputusan sebenar Syarikat mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dalam kenyataan prospektif ini disebabkan pelbagai faktor, termasuk faktor risiko yang dibincangkan dalam laporan tempoh Syarikat yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (http://www.sec.gov). Semua kenyataan prospektif yang boleh dikaitkan dengan Syarikat atau individu yang bertindak bagi pihaknya adalah secara khususnya dikecualikan dalam keseluruhan oleh faktor risiko ini. Kecuali diperlukan di bawah undang-undang sekuriti yang berkenaan, Syarikat tidak menanggung tanggungjawab untuk mengemaskini kenyataan prospektif ini.

Ikuti kami di Twitter: @ Kandi_Group

Hubungan:

Kandi Technologies Group, Inc.
Cik Kewa Luo
+1 (212) 551-3610
IR@kandigroup.com

The Blueshirt Group
Encik Gary Dvorchak, CFA
gary@blueshirtgroup.co

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.