Justin Etzin Membahaskan Ramalan Pelaburan, dan Pandangan bagi Usahawan

Justin Etzin  Businessman

Justin Etzin adalah seorang ahli perniagaan, pelabur dan dermawan terkenal British / Seychelles. Kerja dan minatnya merangkumi sektor hartanah, hospitaliti, runcit, perjalanan, insurans, perubatan, hiburan dan teknologi.

North Castle, New York Oct 31, 2023  – Justin Etzin adalah seorang ahli perniagaan, pelabur dan dermawan terkenal British / Seychelles. Kerja dan minatnya merangkumi sektor hartanah, hospitaliti, runcit, perjalanan, insurans, perubatan, hiburan, dan teknologi. Beliau merupakan CEO di Global Ocean, yang mengkhusus dalam pelaburan hartanah, ekuiti swasta dan pembangunan, dan pembiayaan hutang secara global.

Justin Etzin berkata bahawa tahun akan datang menawarkan peluang cemerlang bagi perniagaan untuk berjaya. Memandangkan pemilik perniagaan perlu mengikuti trend, ini boleh menjadi sukar. Perniagaan kecil perlu menyesuaikan diri dengan pasaran yang sentiasa berubah. Untuk memenuhi keperluan pelanggan anda dan sentiasa satu langkah di hadapan persaingan, adalah penting untuk memantau trend yang mempengaruhi operasi perniagaan anda, dan tiada masa yang lebih baik untuk merenung daripada permulaan tahun baru. Untuk membantu anda berbuat demikian, hubungi pakar dalam kewangan, pemasaran, teknologi, dan sumber manusia untuk mengetahui apa yang harus dijangka pada tahun akan datang dan bagaimana untuk meletakkan perniagaan kecil anda untuk berjaya.

Pandangan untuk para entrepreneur

Justin Etzin percaya bahawa pengurusan keusahawanan adalah seni menggabungkan idea imaginatif untuk inovasi dengan pengetahuan keusahawanan untuk menyokong dan menubuhkan idea perniagaan baru di pasaran. Ia adalah proses melancarkan, mereka, dan menjalankan perniagaan baru. Proses ini dilakukan oleh individu atau kumpulan individu bersama-sama yang menjalankan pelbagai tugas dan mempertaruhkan masa dan wang mereka.

Apabila para entrepreneur melaburkan wang mereka, atau menawarkan saham dalam usaha mereka kepada individu sebagai balasan untuk perkhidmatan mereka, dan termasuk bentuk pembiayaan lain seperti menangguhkan bayaran kepada rakan kongsi, menawarkan ekuiti keringat kepada pekerja dan pemangku kepentingan lain, dan sebagainya. Bentuk pembiayaan ini hanya boleh dimanfaatkan jika pelabur tidak memerlukan modal utama kerana ia adalah mobilisasi modal terhad.

Masa depan pelaburan

Anda perlu melakukan sesuatu pada satu masa dalam hidup anda untuk membimbing anda ke sasaran pertumbuhan. Jika anda tidak berhenti dan memikirkan di mana anda ingin pergi dan apa yang harus anda lakukan, anda tidak akan pernah memutuskan bagaimana untuk melabur masa dan wang anda. Semua orang tahu bahawa pelaburan adalah kunci kejayaan, tetapi bukan semua orang tahu bagaimana untuk melabur.

Pelaburan boleh menjadi mudah dan walaupun banyak orang mengelaknya, Justin Etzin percaya bahawa semua orang harus melabur dalam sesuatu. Pelaburan dan menyimpan adalah dua perkara yang berbeza. Ramai orang menyimpan wang tetapi mereka tidak melaburkan wang itu. Pelaburan adalah strategi jangka panjang yang berdasarkan anggapan bahawa pelaburan akan berkembang pada masa hadapan. Justin berkata jika anda menyimpan wang, anda meletakkan wang itu untuk digunakan pada masa hadapan tetapi anda mungkin tidak mempunyai sebarang idea bila anda akan memerlukan wang itu, anda mungkin tidak tahu apa yang akan anda gunakan untuk. Jika anda melaburkan wang untuk pertumbuhan masa hadapan anda, anda menggunakan wang itu untuk menjana lebih banyak wang.

Justin Etzin Diplomatdiscover the seychellesjustin etzin about ooofabout justin etzin

Media Contact

Global Ocean

justinetzin.us@gmail.com

Justin Etzin

Home

Sumber :Global Ocean