Jianzhi Education Telah Mematuhi Kembali Keperluan Harga Tawaran Minimum Nasdaq

(SeaPRwire) –   BEIJING, 7 Mac 2024 — Jianzhi Education Technology Group Company Limited (“Syarikat”) (NASDAQ: JZ), pembekal utama kandungan pendidikan digital di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah menerima surat notis ( “Notis Pematuhan”) dari Jabatan Senarai Kualiti Nasdaq Bursa Saham Nasdaq Inc. (“Nasdaq”) bertarikh 5 Mac 2024, memberitahu Syarikat bahawa ia telah pulih kepatuhan dengan Peraturan Senarai Nasdaq 5550 (a) (1) (“Keperluan Harga Tawaran Minimum”).

Seperti yang diumumkan sebelumnya, Syarikat menerima surat notis dari Nasdaq bertarikh 12 September 2023, menunjukkan bahawa untuk 30 hari perniagaan berturut-turut terakhir, harga tawaran tertutup untuk saham depositari Amerika Syarikat (“ADS”) adalah di bawah keperluan harga tawaran minimum AS $ 1.00 setiap saham yang ditetapkan dalam Peraturan Senarai Nasdaq 5450 (a) (1). Menurut Peraturan Senarai Nasdaq 5810 (c) (3) (A), Syarikat diberikan tempoh pematuhan 180 hari kalendar, atau sehingga 11 Mac 2024, untuk pulih kepatuhan di bawah Peraturan Senarai. Sekiranya pada bila-bila masa semasa tempoh pematuhan 180 hari, harga tawaran tertutup ADS Syarikat adalah AS $ 1.00 setiap saham atau lebih tinggi untuk sepuluh hari perniagaan berturut-turut, Nasdaq akan memberikan Syarikat pengesahan bertulis pematuhan dan isu itu akan ditutup.

Menurut Notis Pematuhan, untuk 10 hari perniagaan berturut-turut terakhir, dari 20 Februari hingga 4 Mac 2024, harga tawaran tertutup ADS Syarikat telah berada pada AS $ 1.00 setiap saham atau lebih tinggi. Oleh itu, Syarikat telah pulih kepatuhan dengan Keperluan Harga Tawaran Minimum, dan isu itu ditutup.

Mengenai Jianzhi Education Technology Group Company Limited

Berpangkalan di Beijing dan ditubuhkan pada tahun 2011, Jianzhi adalah pembekal utama kandungan pendidikan digital di China dan telah komited untuk membangunkan kandungan pendidikan untuk memenuhi permintaan besar untuk sumber pembangunan latihan profesional berkualiti tinggi di China. Jianzhi memulakan operasinya dengan menyediakan produk kandungan pendidikan dan perkhidmatan IT kepada institusi pengajian tinggi. Jianzhi juga menyediakan produk kepada pelanggan individu. Dengan menggunakan keupayaannya yang kuat dalam membangunkan kandungan latihan profesional eksklusif dan kejayaannya dalam menyatukan sumber kandungan pendidikan dalam industri, Jianzhi berjaya membina pangkalan data kandungan pendidikan digital yang menyeluruh dan pelbagai dimensi yang menawarkan pelbagai produk pembangunan profesional. Jianzhi memasukkan kandungan pendidikan digital eksklusif ke dalam platform pembelajaran dalam talian yang dibangunkan sendiri, yang disediakan kepada pelanggan yang meluas melalui sistem jualan pelbagai saluran.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Janice Wang
WFS Investor Relations Inc.
Telefon: +86 13811768559
+1 628 283 9214
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.