J-Long Group Limited Menerima Notis Ketidakpatuhan Nasdaq Berkaitan Keperluan Harga Tawaran Minimum

(SeaPRwire) –   Saham biasa akan terus diperdagangkan di Pasaran Global Nasdaq, dan senarai syarikat tersebut di bursa itu tidak terjejas oleh penerimaan Notis tersebut

HONG KONG, 16 Mei 2024 – J-Long Group Limited (NASDAQ: JL) mendedahkan bahawa ia telah menerima notis ( “Notis”) daripada Pasaran Saham Nasdaq LLC (“Nasdaq”) bahawa JL kini tidak mematuhi keperluan harga tawaran minimum $1.00 untuk terus senarai saham biasa syarikat (“Saham Biasa”) di Pasaran Global Nasdaq, seperti yang ditetapkan dalam Peraturan Pencantuman Pasaran Nasdaq ( “Keperluan Harga Tawaran Minimum”). Notis itu menunjukkan bahawa Syarikat mempunyai 180 hari, atau sehingga 11 November 2024 (“Tarikh Pematuhan”), untuk memulihkan pematuhan dengan Keperluan Harga Tawaran Minimum dengan mempunyai harga tawaran penutup Saham Biasa melebihi $1.00 seSaham Biasa selama sepuluh hari perniagaan berturut-turut.

Notis ini tidak memberi kesan segera ke atas senarai Saham Biasa Syarikat, yang terus diperdagangkan di Pasaran Global Nasdaq di bawah simbol “JL”. Syarikat bercadang untuk memantau harga tawaran penutup sahamnya dan mungkin, jika wajar, mempertimbangkan pelaksanaan pilihan yang tersedia untuk memulihkan pematuhan dengan Keperluan Harga Tawaran Minimum, termasuk penggabungan saham balik (iaitu penyatuan saham). Sekiranya Syarikat tidak memulihkan pematuhan menjelang Tarikh Pematuhan, Syarikat mungkin diberi tempoh tambahan 180 hari kalendar untuk memulihkan pematuhan seperti yang dinyatakan dalam Peraturan Pencantuman Nasdaq.

Tentang J-Long Group Limited

J-Long Group Limited ialah pengedar yang ditubuhkan di Hong Kong untuk aksesori pakaian reflektif dan bukan reflektif termasuk, antara lain, pemindahan haba, kain, label tenun dan trak, lencana jahitan, paip, tarikan zip dan tali. Syarikat menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk memenuhi keperluan pelanggan dalam aksesori pakaian reflektif dan bukan reflektif, termasuk analisis trend pasaran, reka bentuk dan pembangunan produk serta pengeluaran dan kawalan kualiti. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Selamat

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan dan projeksi masa depan Syarikat tentang peristiwa yang Syarikat percaya mungkin mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin”, “akan”, “dijangka”, “bertujuan”, “menganggarkan”, “berhasrat”, “berkemungkinan”, “berterusan” atau ungkapan lain yang serupa. Syarikat tidak berkewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif mana-mana untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam pendaftaran dan fail-fail lain dengan SEC, yang boleh diperiksa di .

Hong Kong:

J-Long Group Limited
Edwin Chun Yin Wong, CEO dan Pengarah
+852 3693 2110

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.