iQIYI akan Laporan Kewangan Suku Empat dan Tahun Kewangan 2023 pada 28 Februari 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, Feb. 06, 2024 — iQIYI, Inc. (NASDAQ: IQ) (“iQIYI” atau “Syarikat”) penyedia video hiburan atas talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan bagi suku keempat dan tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 sebelum pasaran AS dibuka pada 28 Februari 2024.

Pengurusan iQIYI akan mengadakan persidangan pendapatan pada pukul 6:30 pagi pada 28 Februari 2024, Waktu Timur AS (7:30 petang pada 28 Februari 2024, Waktu Beijing).

Sila daftar terlebih dahulu ke persidangan menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Setelah mendaftar, anda akan diberikan nombor talian peserta, kod laluan dan PIN akses unik melalui jemputan kalendar.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:

Ia akan mengarahkan anda secara automatik ke halaman pendaftaran “Persidangan Pendapatan Suku Keempat dan Tahun Kewangan 2023 iQIYI”, di mana anda boleh mengisi butiran anda untuk RSVP.

Dalam tempoh 10 minit sebelum masa permulaan panggilan, anda boleh menggunakan maklumat capaian persidangan (termasuk nombor talian, kod laluan dan PIN akses unik) yang disediakan dalam jemputan kalendar yang anda terima selepas pra-pendaftaran.

Panggilan telefon semula persidangan akan tersedia selepas tamat persidangan melalui 6 Mac 2024.

Nombor talian untuk panggilan semula adalah seperti berikut:

Antarabangsa +1 855 883 1031
Kod Laluan: 10036705

Webcast langsung dan arkib persidangan akan tersedia di .

Tentang iQIYI, Inc.

iQIYI, Inc. ialah penyedia utama perkhidmatan video hiburan atas talian di China. Ia menggabungkan bakat kreatif dengan teknologi untuk memelihara persekitaran bagi inovasi berterusan dan pengeluaran kandungan blockbuster. Ia menghasilkan, mengumpul dan mengedarkan pelbagai jenis kandungan yang dihasilkan secara profesional, serta spektrum luas kandungan video lain dalam pelbagai format. Syarikat ini membezakan diri dalam industri hiburan atas talian dengan platform teknologi terkemuka yang ditenagai oleh kecerdasan buatan maju, analisis data besar dan teknologi hak milik inti yang lain. iQIYI menarik pangkalan pelanggan harian melebihi 100 juta, dan model pendapatannya yang pelbagai termasuk perkhidmatan keahlian, perkhidmatan iklan atas talian, pengedaran kandungan, permainan atas talian, pelesenan harta intelek, agensi bakat, kesusasteraan atas talian, dan sebagainya.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
iQIYI, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.