Intelliverse AI Smart Contract Builder Melancarkan Jualan Token Persendirian pada 10 Mei

(SeaPRwire) –   Intelliverse AI smart contract builder memulakan jualan swasta token $ICPTG pada 10 Mei – $ICPTG dengan diskaun 67%

SINGAPURA, 11 Mei 2024 — Intelliverse, satu set alat berkuasa AI untuk penciptaan kontrak pintar dan tawaran token, mengumumkan jualan swasta token $ICPTGnya pada rantai BNB. Pemegang ICPTG akan mendapat manfaat daripada ganjaran staking, tempahan IDO eksklusif, dan hak mengundi DAO. Harga permulaan ialah AS$0.10 untuk 1 $ICPTG – 67% lebih rendah daripada harga jualan awam AS$0.30.

Intelliverse: satu set alat serba lengkap berkuasa AI pertama untuk Web3

Intelliverse Crypto Platform Technology Group (ICPTG) menawarkan satu set alat serba lengkap berkuasa AI yang menjadi perintis untuk Web3. Ia termasuk:

 • Pembina dan pelaksana kontrak pintar: satu penyelesaian AI unik yang membenarkan pengguna bukan pengkod untuk mencipta kontrak pintar kompleks menggunakan arahan bahasa semula jadi. Buat kali pertama dalam Web3, membina kontrak pintar menjadi mudah seperti menulis teks menggunakan ChatGPT. Alat ini menyokong pelbagai rantai blok dan jenis projek: DeFi, NFT, pasaran, dan sebagainya. Semua kontrak yang dicipta dengan Intelliverse adalah sepenuhnya selamat.
 • Pelantar pelancaran: pengguna akan dapat menetapkan tawaran token untuk aset yang dicipta menggunakan pembina kontrak pintar. Semua parameter jualan token boleh disesuaikan, termasuk sasaran pengumpulan dana, KYC, penetapan harga dan pengedaran token, dan sebagainya.
 • Pembina pusat staking: cara yang mudah untuk mengintegrasikan staking token ke dalam projek – sekali lagi, bersepadu dengan pembina kontrak pintar. Pasukan boleh dengan mudah menetapkan pusat staking mereka dan membenarkan pemegang NFT untuk menyertai staking.
 • Platform pertukaran dan pertukaran mata wang kripto: membenarkan pengguna untuk menukar mana-mana token yang dikeluarkan menggunakan Intelliverse, serta aset kripto lain – pada kadar pasaran terbaik dan dengan yuran rendah.

Pertukaran Mata Wang Kripto: Ciri bersepadu ini menyederhanakan urus niaga mata wang kripto dengan membolehkan pengguna menukar satu mata wang kripto untuk yang lain secara mudah di dalam platform ICPTG. ICPTG menawarkan kadar yang kompetitif, dan yuran urus niaga yang rendah, serta memberi keutamaan kepada keselamatan dan pematuhan untuk melindungi dana pengguna.

Kelebihan utama Intelliverse ialah ia menyederhankan seluruh kitaran melancarkan projek Web3: daripada penciptaan kontrak pintar sehingga pelaksanaan, jualan token, dan perdagangan DEX. Berkat ICPTG, pengasas Web3 boleh memberi tumpuan kepada visi mereka, menjimatkan sehingga 90% masa dan sumber berbanding melancarkan projek cara tradisional.

Kelebihan pemegang token $ICPTG

$ICPTG ialah token utiliti asli Kumpulan Teknologi Platform Crypto Intelliverse, dikeluarkan pada Rantai BNB dengan jumlah bekalan keseluruhan 100,000,000 (100 juta) token. Kontrak pintar token mempunyai.

 • Ganjaran staking (5% daripada bekalan keseluruhan $ICPTG);
 • Hak pengundian dalam DAO ICPTG;
 • Akses eksklusif ke prajualan token di pelantar pelancaran ICPTG, dan lebih lagi.

Jualan swasta Intelliverse bermula pada 10 Mei pada harga tidak terlepas $0.10 setiap 1 $ICPTG

Jualan swasta merupakan peringkat jualan $ICPTG pertama daripada lima peringkat jualan yang dirancang. Peserta jualan swasta akan mendapat manfaat harga terendah: hanya AS$0.10 untuk 1 token $ICPTG, berbanding AS$0.30 pada jualan awam. Ini bermakna diskaun sebanyak 67%.

Butir-butir utama jualan swasta adalah seperti berikut:

 • Di mana untuk membeli:
 • Tarikh dan masa permulaan: 10 Mei 2024, 8 petang UTC;
 • Pengalokasian token: 2 juta ICPTG (10% daripada jumlah bekalan);
 • Mata wang yang diterima: BNB, USDT BEP-20;
 • Jumlah minimum pembelian: 0.10 USDT
 • Kelayakan: semua pengguna (dompet Rantai BNB dan sedikit BNB untuk yuran gas diperlukan).

Melalui penggunaan AI dan pemprosesan bahasa semula jadi (NLP) yang menjadi perintis, Intelliverse (ICPTG) membenarkan pengasas Web3 tanpa pengalaman pengkodan untuk merealisasikan idea mereka dengan cara paling cekap, menjadikan blok rantai mudah diakses untuk semua orang. Untuk membeli token $ICPTG dan mengetahui lebih lanjut mengenai Intelliverse, lawati .

Pautan Media Sosial

X (Twitter):

Telegram:

Kertas Putih:

Hubungan Media

Jenama: Intelliverse

Hubungi: Pasukan media

E-mel:

Laman web:

SUMBER: Intelliverse

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.