iHit Tech Mengagumkan Pameran TPE24 Sebagai Pilihan Teratas Untuk Rasa Yang Kuat Dan Asap Yang Lembut

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Feb. 01, 2024 — Pada 31 Januari, SMISS, pengeluar global terkemuka bagi penyelesaian teknologi pengatomisasi elektronik, memperkenalkan platform teknologi pengatomisasi cecair inovatifnya, iHit Tech, bersama-sama dua produk utama teknologi pengatomisasi, iHit Solo dan iHit Dual, di pameran TPE di Las Vegas, Amerika Syarikat. Kumpulan iHit menggabungkan asas pengatomisasi seramik dengan file pemanasan Mesh-plex, mewakili inovasi bersepadu yang menggabungkan kelebihan kedua-dua teknologi pengatomisasi.

Di pameran TPE di Amerika Syarikat, iHit Dual mencipta banyak “WOW” momem, meninggalkan ramai pengguna kagum dengan prestasi pengatomisannya yang menyeluruh.

iHit Tech Wowed the TPE24 Expo as Top1 Choice for Intense Flavor and Silky Vapor

iHit Dual didedikasikan untuk penyelidikan keperluan teknologi pengatomisan perisa bagi produk buang, menghasilkan pengalaman merokok baharu yang revolusionari dan menawarkan pilihan teratas untuk perisa kuat dan asap lembut. Teknologi kumpulan dua iHit tidak sahaja mencapai pengeluaran asap berprestasi tinggi tetapi juga menghasilkan asap kaya, aroma segar dan manis perisa yang boleh disandingkan dengan kumpulan kapas. Dengan prestasi stabil dan jangka hayat panjang, ramai pelanggan kagum dengan prestasi menyeluruh kumpulan pengatomisasi iHit, yang jelas mengatasi kumpulan pengatomisasi lain yang terdapat di pasaran. Pengeluaran perisanya menyaingi kumpulan kapas mesh, dan kestabilan prestasinya mengatasi kumpulan seramik di pasaran, mempromosikan peningkatan piawaian kesihatan industri. Berdedikasi kepada teknologi pengatomisasi inovatif, iHit Tech bertujuan menyampaikan pilihan cemerlang bagi perisa dan kesihatan yang lebih baik kepada pengguna dengan setiap tarikan, yang juga merupakan asal slogan jenama iHit: “Hit setiap tarikan.”

Produk teknologi pengatomisasi tunggal yang dipamerkan, iHit Solo, mewujudkan prestasi pengatomisan teratas dan sangat serasi dengan produk buang kapasiti kurang 10ml. Dengan kuasa tinggi 11W, ia menghasilkan pengalaman merokok kuat dan halus dengan perisa segar, harum dan manis tanpa kehilangan perisa sehingga 6000 tarikan, mewakili penakrifan semula kuasa bagi teknologi pengatomisasi. Ia secara serentak menawarkan pilihan tidak kompromi kepada pengguna global yang menggabungkan perisa asli dan kesihatan yang lebih baik, memacu industri keseluruhannya ke era baharu aplikasi dan iterasi teknologi pengatomisasi inovatif.

Setiap kumpulan iHit, hanya berukuran 9*4*2.5mm, membolehkan semua produk iHit Tech menyokong tangki cecair elektronik lut sinar besar kapasiti 10-15ml, menyerlahkan terobosan teknikal dalam pencapaian nisbah pengaliran cecair pengatomisasi, ketelusan 100% cecair dan reka bentuk komponen modular. Ini benar-benar membuat “Keselamatan boleh dilihat.” iHit Tech berusaha menyediakan pilihan tanpa tandingan kepada pengguna di seluruh dunia yang menggabungkan perisa asli dan kesihatan dan akan bekerjasama dengan jenama di seluruh dunia dengan keperluan teknologi produk yang berbeza untuk memenuhi keutamaan perisa maju pengguna.

MENGENAI SMISS
SMISS Technology Co., Ltd ialah pembekal penyelesaian dan perkhidmatan pembuatan peralatan e-rokok terkemuka di dunia. Meliputi bidang teknologi kumpulan pengatomisasi, ENDs, CBD/THC, IMV, HNB, produk herba kering, teknologi pemanasan tembakau, Cecair E, dan sebagainya.

Gambar yang menyertai pengumuman ini boleh didapati di:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Hubungi: 

SMISS Technology Co., Ltd. 
zhangyu@smisscigarette.com