iHit Tech Mengagumkan Pameran TPE24 Sebagai Pilihan Teratas Untuk Rasa Kuat dan Asap Lembut

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Jan. 31, 2024 — Pada 31 Januari, SMISS, pengeluar global terkemuka bagi penyelesaian teknologi atomisasi elektronik, memperkenalkan platform teknologi pengewapan inovatifnya, iHit Tech, bersama-sama dua produk utama teknologi atomisasi canggihnya, iHit Solo dan iHit Dual, di pameran TPE di Las Vegas, Amerika Syarikat. Kumpulan iHit menggabungkan asas atomisasi seramik dengan file pemanasan Mesh-plex, mewakili inovasi bersepadu yang menggabungkan kelebihan kedua-dua teknologi atomisasi.

Di pameran TPE di Amerika Syarikat, iHit Dual mencipta banyak “WOW” momet, meninggalkan banyak pengguna kagum dengan prestasi atomisasi menyeluruhnya.

iHit Tech Wowed the TPE24 Expo as Top1 Choice for Intense Flavor and Silky Vapor

iHit Dual didedikasikan untuk penyelidikan keperluan teknologi atomisasi perisa untuk sekali guna berkapasiti tinggi, menyampaikan pengalaman merokok baharu yang revolusioner dan menawarkan pilihan Teratas untuk perisa kuat dan wap sangat lembut. Teknologi dua-kumpulan iHit tidak sahaja mencapai pengeluaran wap berprestasi tinggi tetapi juga menyampaikan wap kaya, aroma segar, dan kemanisan perisa yang boleh disandingkan dengan kumpulan kapas. Dengan prestasi stabil dan jangka hayat panjang, banyak klien tercengang dengan prestasi menyeluruh kumpulan atomisasi iHit, yang jelas melebihi kumpulan atomisasi lain yang terdapat di pasaran. Pengeluaran perisanya bersaing dengan kumpulan kapas mesh, dan kestabilan prestasinya melebihi kumpulan seramik di pasaran, menggalakkan peningkatan piawaian pencegahan kerosakan industri.

Produk teknologi atomisasi tunggal yang dipamerkan, iHit Solo, merangkumi prestasi atomisasi tertinggi dan sangat sesuai dengan sekali guna berkapasiti kurang daripada 10ml. Dengan kuasa tinggi 11W, ia menyampaikan pengalaman merokok yang kuat dan halus dengan perisa yang segar, harum dan manis tanpa kehilangan perisa sehingga 6000 tarikan, mewakili definisi semula kuasa bagi teknologi atomisasi. Ia secara serentak menawarkan pilihan tidak kompromi global yang menggabungkan perisa asli dan kesihatan yang lebih baik, memacu industri ke era baharu aplikasi dan iterasi teknologi atomisasi inovatif.

Setiap kumpulan iHit, hanya berukuran 9*4*2.5mm, membolehkan semua produk iHit Tech menyokong tangki cecair elektronik lutsinar berkapasiti besar 10-15ml, menyerlahkan terobosan teknikal dalam pencapaian nisbah atomisasi cecair elektronik, kebolelihatan 100% cecair elektronik, dan reka bentuk komponen modular. Ini benar-benar membuat “Keselamatan boleh dilihat.” iHit Tech berusaha untuk menyediakan pilihan tanpa kompromi bagi pengguna di seluruh dunia yang menggabungkan perisa asli dan kesihatan dan akan bekerjasama dengan jenama di seluruh dunia dengan keperluan teknologi produk yang berbeza untuk memenuhi keutamaan perisa maju pengguna.

ABOUT SMISS

SMISS Technology Co., Ltd is the world’s leading provider of e-cigarette solutions and equipment manufacturing services. Encompassing the fields of atomizer coil technology, ENDs, CBD/THC, IMV, HNB, dry herbal product equipment, tobacco heating technology, E-liquid, etc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

CONTACT: Contact:

SMISS Technology Co., Ltd. 
zhangyu@smisscigarette.com