HWArobotics Bakal Pamer Robotik Sulu Inovatif di Modex 2024

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 7 Mac 2024 — HWArobotics, pemimpin teknologi global dalam penyelesaian gudang automatik, akan mempamerkan sistem robotik penghantar termaju mereka di Modex 2024 dari 11 hingga 14 Mac di Atlanta. Bertempat di booth C3885, HWArobotics akan menunjukkan bagaimana sistem robotik penghantar autonomi mereka meningkatkan pemprosesan pesanan, ketumpatan penyimpanan, dan fleksibiliti operasi untuk mengubahsuai kemudahan pengedaran.

HWArobotics menggabungkan robotik inovatif dengan kejuruteraan terbukti untuk mencipta automasi logistik berprestasi tinggi. Dengan memanfaatkan kecerdasan serabut, pergerakan berdimensi pelbagai, dan teknologi elektrik keseluruhan dalam kenderaan penghantar mereka, syarikat ini sekali lagi meningkatkan standard bagi apa yang sistem pengambilan dan pengembalian berautomasi boleh capai.

Sistem Robotik Penghantar Inovatif Yang Dipamerkan
Pelawat Modex akan mendapat peluang untuk melihat bagaimana Siri Penghantar Kot Tote SLS dan Sistem Penghantar Palet Empat Arah FPSS1500A sedang membolehkan gudang pintar masa depan.

Untuk mengakomodasi keperluan berbeza, ditawarkan dalam versi SLS300, SLS400, dan SLS600. Untuk memaksimumkan keluaran, penghantar piawai SLS300 menangani kot dan bekas seragam dengan mudah. SLS400 membenarkan lebar muatan disesuaikan secara dinamik untuk menampung pelbagai saiz bagi penyimpanan yang boleh disesuaikan. SLS600 pula maju; ia mempunyai penghantar yang boleh bergerak menegak dan mendatar dalam persekitaran dinamik 3D untuk maksimum fleksibiliti.

Selain itu, daripada HWArobotics menggunakan teknologi moden untuk mengurus serombongan kenderaan yang secara berkesan memindahkan palet dalam empat arah. Ia menggabungkan algoritma kecerdasan serabut dengan penggerak elektrik berketepatan tinggi untuk menyampaikan kelajuan, ketepatan, dan ketergantungan luar biasa bagi pergerakan produk berat.

Mengenai HWArobotics
Sistem penghantar HWArobotics membolehkan organisasi memaksimumkan produktiviti dan fleksibiliti apabila keperluan mereka berubah. Syarikat itu menawarkan teknologi boleh dipercayai yang disesuaikan untuk persekitaran gudang pelanggan berikutan pengalaman global meluasnya dalam mencipta dan menyampaikan penyelesaian teruji. Dengan terus melonjakkan prestasi dan kecerdasan teknologi pengambilan dan pengembalian berautomasi, HWArobotics membantu pusat pengedaran mengendalikan pelbagai jenis produk dan isi kandungan pesanan dengan cekap.

Semua pelawat Modex digalakkan melawat booth C3885 untuk meneliti sistem robotik penghantar inovatif ini secara langsung dan membincangkan peluang automasi dengan pakar HWArobotics.

Maklumat Media:
Nama Syarikat: HWArobotics PTE. LTD.
Telefon: +1-513 3316867
E-mel: Website:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.