Haoxi Health Technology Limited Mengambil Perkhidmatan Rangka Kerja Penempatan Iklan

(SeaPRwire) –   BEIJING, 3 Mei 2024 — Haoxi Health Technology Limited (“Syarikat” atau “HAO”), pembekal penyelesaian pemasaran dalam talian berpangkalan di Beijing, China, hari ini mengumumkan bahawa Beijing Haoxi Digital Technology Co., Ltd. (“Haoxi Beijing”), anak syarikat milik penuh Syarikat, telah menandatangani Perjanjian Kerangka Kerjasama untuk Penempatan Maklumat di Platform Media ( “Perjanjian Kerangka”) pada 28 April 2024 dengan Wuhan Yiya Simei Dental Clinic Co., Ltd. (“Klinik Pergigian Yiya”), rantaian pergigian serantau di China. Ini menggambarkan keupayaan Syarikat dalam penyelesaian pemasaran internet.

Menurut Perjanjian Kerangka, Haoxi Beijing telah bersetuju untuk menyediakan perkhidmatan iklan komprehensif di platform media sosial popular seperti Douyin, Toutiao dan Xigua Video untuk Klinik Pergigian Yiya, melalui pelbagai bentuk media termasuk video pendek, teks, imej, flash serta kandungan aplikasi mudah alih. Haoxi Beijing mengamalkan model pembayaran terlebih dahulu untuk perkhidmatan yang disediakan di platform media sosial tersebut, mengikut Perjanjian Kerangka. Sepanjang tempoh Perjanjian Kerangka, Klinik Pergigian Yiya menjangkakan jumlah keseluruhan yuran kerjasama untuk iklan tidak kurang daripada RMB40 juta (RM23 juta), tertakluk kepada perintah dan perjanjian perkhidmatan iklan sebenar antara pihak-pihak.

Encik Zhen Fan, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi Syarikat, berkomen: “Kami berasa bangga dengan kerjasama kami dengan Klinik Pergigian Yiya. Iklan media sosial menyediakan alat analisis data yang kuat membolehkan pemantauan semasa kesan iklan dan pengoptimuman. Melalui analisis data, HAO memperoleh pandangan mendalam mengenai kesan penempatan iklan kami, membolehkan kami menyesuaikan strategi dan kandungan penempatan untuk memaksimakan kesannya dan pulangan pelaburan. Kami berharap ini akan membolehkan Klinik Pergigian Yiya memahami keperluan dan keutamaan sasaran mereka dengan lebih baik, untuk terus meningkatkan perkhidmatan mereka, dan meningkatkan pengalaman pesakit secara keseluruhan.

“HAO juga dengan sabar menantikan kerjasama dengan lebih ramai pelanggan untuk menjelajahi strategi pengedaran iklan inovatif, terus menambah baik dan meningkatkan kandungan iklan dan pengalaman interaksi pengguna, dengan matlamat menyediakan perkhidmatan dan pencapaian pertumbuhan perniagaan yang berkekalan bersama-sama.”

Tentang Haoxi Health Technology Limited

Haoxi Health Technology Limited ialah pembekal penyelesaian pemasaran dalam talian berpangkalan di Beijing, China, khusus melayani pelanggan pengiklan industri kesihatan. Pertumbuhan Syarikat didorong oleh peningkatan iklan aliran berita dan perkembangan pesat sektor kesihatan. Syarikat menawarkan penyelesaian pemasaran dalam talian menyeluruh, terutamanya dalam pemasaran video pendek dalam talian, membantu pengiklan memperoleh dan mengekalkan pelanggan di platform popular di China seperti Toutiao, Douyin, WeChat dan Sina Weibo. Ia komited mengurangkan kos, meningkatkan kecekapan dan menyediakan penyelesaian pemasaran dalam talian mudah kepada pengiklan.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan anggapan asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “seharusnya”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza daripada jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada ketidakpastian berkaitan pasaran dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata pendaftaran yang diedarkan kepada SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak bergantung sepenuhnya kepada mana-mana kenyataan prospektif dalam kenyataan media ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam laporan Syarikat kepada SEC, yang boleh dikaji di www.sec.gov. Syarikat tidak berkewajipan untuk secara awam menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk memantulkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur

WFS Investor Relations Inc.

Janice Wang, Managing Partner

E-mel: services@wealthfsllc.com

Telefon: +86 13811768599

+1 628 283 9214

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.